Головна » 2016 » Грудень » 07
Добавив: admin 07.12.2016

Герої живуть поруч

 6 грудня в День Збройних Сил України дев’ятикласники ЗОШ № 9 радо зустріли в стінах рідної школи учасників АТО: бійця батальйону "Хортиця" Винника Руслана та бійця батальйону "Чернігів" Плоского Руслана.

Слова, які народилися в учня Богдана Кущика за час зустрічі, сказали про все:

Хай наша рідная земля

Від щастя зворушиться.

Від всього серця прошу я,

Молитва хай здійсниться.

    


 
Добавив: admin 07.12.2016

"Веселковий тиждень"

Школа – це дім, в якому все сприяє духовному збагаченню особистості, створенню умов для самореалізації учителів та учнів у різних видах творчої діяльності, задоволенню їх потреб та інтересів, вихованню духовної культури та формуванню національної свідомості.
Цікаво, весело та пізнавально для молодших школярів пройшов тиждень початкової школи, який назвали "Веселковим". Кожен день мав свою тематику і "свій колір". Конкурси, ігри, змагання розвивали творчість школярів, вчили бути кмітливими і креативними.
Діти з великим задоволенням брали участь у флешмобі "Я малюю Україну", конкурсі української пісні "У піснях душа народу", брейн-ринзі "У бабусиній скрині", бібліотечному квесті "Моя Україно, я твоя дитина!", "Козацьких забавах". 
Викладачі ЧНПУ ім. Т.Г.Шевченка у 3-Б і 4-А класах провели майстер-класи з виготовлення різдвяних зірок-оберегів для воїнів АТО, а у 2-А класі батьки разом з учнями із солоного тіста виготовили символи України.
Протягом тижня на 1-му поверсі діяла фотосушка "Ми діти твої, Україно!".
Тиждень початкової школи закінчився, але не закінчилась щоденна праця вчителя, яка покликана пробудити творчість і пізнання, підтримати інтерес та бажання вчитись, максимально використовувати те, що так щедро закладено природою.
          

 
новый торрент трекер, гадания, рецепты первые блюдаhtml шаблоны
м
Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Купить электронныесигареты.
Новыешаблоны скачать для ucoz
Joomla 1.7скачать шаблоны.
Купить электронные сигаретыAtlantis можно купить.
Добро пожаловать на сайт скачать шаблоны и скрипты для ucoz.