Головна » 2018 » Листопад » 24
Добавив: admin 24.11.2018

Тиждень толерантності в ЗЗСО №9

В 1996 році Генеральна Асамблея запропонувала державам-членам щорічно 16 листопада відзначати Міжнародний день толерантності., приурочивши до нього відповідні заходи, орієнтовані як на навчальні заклади, так і на широку громадськість. З 12 по 16 листопада в нашому закладі відбулися заходи, приурочені Тижню толерантності. Члени шкільного учнівського парламенту провели анкетування учнів «Наскільки ви толерантні».

Учні 5-7 класів підготували проекти «Толерантність до природи», «Толерантність до тварин», «Толерантність до людей», «Толерантність  до культур інших народів». Під час захисту своїх проектів школярі  звертали увагу на необхідність підтримувати принципи терпимості, взаємної поваги та мирного співіснування, берегти природу, допомагати іншим людям, вивчати та поважати традиції різних народів. Серед учнів 7-11 класів відбулися профілактичні бесіди «Що таке шкільний булінг. Як його уникнути?»

В 10-11 класі відбулася зустріч з викладачами кафедри соціальної роботи факультету соціальних технологій, оздоровлення та реабілітації Чернігівського національного технологічного університету. Тема заходу: «Вчимося толерантному спілкуванню».

Віримо в те, що здобувачі освіти зрозуміли, що в Україні, як  багатонаціональній державі з різними культурами та релігіями, толерантність до інших є головним чинником внутрішньої стабільності та мирного розвитку.


 
новый торрент трекер, гадания, рецепты первые блюдаhtml шаблоны
м
Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Купить электронныесигареты.
Новыешаблоны скачать для ucoz
Joomla 1.7скачать шаблоны.
Купить электронные сигаретыAtlantis можно купить.
Добро пожаловать на сайт скачать шаблоны и скрипты для ucoz.