Головна » 2023 » Квітень » 04
Добавив: kotokviktoriya 04.04.2023

Про мінну безпеку завжди пам’ятай – невідомі предмети не чіпай

4 квітня в усьому світі відзначають Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки та допомоги з протимінної діяльності. Зараз, в умовах воєнного стану, таке інформування стало ще більш актуальним для всієї України, особливо для територій, які були окуповані або досі перебувають під окупацією російської федерації.

Тому сьогодні у нашому закладі відбулися тематичні уроки, під час яких діти дізналися, як відрізнити вибухонебезпечні предмети, де вони можуть приховуватись, які знаки попереджають​ ​про них​ та як​их ​​правил безпечної поведінки потрібно​ дотримуватись, якщо ​хтось ​побачив міну чи боєприпас.

Також п’ятикласники долучилися до написання радіодиктанту “Спільно до безпеки” від Пса Патрона, справжнього експерта з мінної безпеки.

Обізнаний – значить озброєний!

Будьте обережні! Бережіть себе та близьких!

Переможемо! Слава Україні!

   


 
Добавив: kotokviktoriya 04.04.2023

Про шкідливий вплив сучасних гаджетів

Сьогодні до учнів 1-А класу завітала медична сестра школи з корисною інформацією. Ганна Михайлівна розповіла про шкідливий вплив сучасних гаджетів на здоров'я людини, а особливо дитини. Також познайомила з правилами безпечного користування ними. Діти змогли задати питання, які їх цікавлять.


 
Добавив: kotokviktoriya 04.04.2023

Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки

4 квітня - Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки. Найменші здобувачі освіти 1-Б класу разом з Патроном відчули себе справжніми супергероями. Корисні поради медпрацівниці закладу Ганни Михайлівни Мікловш допомогли подолати безліч труднощів і перешкод на шляху до країни Безпеки. 


 
новый торрент трекер, гадания, рецепты первые блюдаhtml шаблоны
м
Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Купить электронныесигареты.
Новыешаблоны скачать для ucoz
Joomla 1.7скачать шаблоны.
Купить электронные сигаретыAtlantis можно купить.
Добро пожаловать на сайт скачать шаблоны и скрипты для ucoz.