Головна » Архів матеріалів
Добавив: kotokviktoriya 19.04.2023

STOP булінг

Сьогодні для учнів 2-А класу психологом закладу Елена Камко був проведений антибулінговий тренінг, під час якого діти розібрались у причинах виникнення й наслідках булінгу для жертви, кривдника та свідків, ознайомились з ознаками й видами булінгу.

Учні з інтересом виконали вправу «Цікаві факти про мене» і поділились важливою інформацію про себе з іншими однокласниками. Також діти прийняли участь у вправі «Наш дружній клас», написавши на сердечках з паперу те, що їм потрібно для того, щоб їх клас був дружнім. Наприкінці заходу переглянули мультфільм про справжню й щиру дружбу.


 
Добавив: kotokviktoriya 11.04.2023

АБЕТКА ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ

Сучасний школяр, на думку дієтологів, повинен їсти не менше чотирьох разів на день, причому на сніданок, обід і вечерю неодмінно має бути гаряча страва. Для зростаючого організму обов’язкові молоко, сир, сир, кисломолочні продукти – джерела кальцію і білка. Дефіцит кальцію і фосфору також допоможуть заповнити рибні страви. Як гарнір краще використовувати не картоплю чи макарони, а тушковані або варені овочі (капусту, буряк, цибулю, моркву, бобові, часник і капусту). За день школярі повинні випивати не менше одного-півтора літрів рідини, але не газованої води, а фруктових або овочевих соків.

Про це сьогодні говорила медична сестра з учнями другого класу.


 
Добавив: kotokviktoriya 10.04.2023

Зустріч весни

Справжня зустріч весни відбулася у творчій майстерні 1-Б класу. Креативний майстер-клас провела шкільна майстриня Тетяна Миколаївна Мельник. Учні не лише виготовили чудові сувеніри, але й виконали веснянки.


 
Добавив: kotokviktoriya 07.04.2023

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЗДОРОВ’Я

Кожного року 7 квітня відзначається Всесвітній День здоров’я. Цього дня до здобувачів освіти нашої школи завітали лікарка Айболить та Вітамінка та розповіли нам, що здоров’я – безцінне надбання людини, важлива умова повноцінного і щасливого життя. Здоров’я людини – це набагато більше, ніж відсутність хвороб. Це і добре самопочуття, і енергійність, і здатність швидко відновлювати сили та успішно справлятися з хворобами. А ще здоров'я тісно пов'язані з фізичною активністю тому учні взяли участь у цікавих естафетах і рухливих іграх присвячених  Міжнародному дню спорту, ми пишаємося тисячами молодих українських спортсменів, які продовжують тренування, попри руйнування, принесені війною!

Українські діти незламні! Вони потребують нашої віри в *Перемогу, що чекає попереду!

 


 
Добавив: kotokviktoriya 06.04.2023

МІЙ УЛЮБЛЕНИЙ СВІТ- БЕЗ НАСИЛЬСТВА

Образливі прізвиська, глузування, піддражнювання, підніжки, стусани з боку одного або групи учнів щодо однокласника чи однокласниці – це ознаки нездорових стосунків, які можуть призвести до цькування — регулярного, повторюваного день у день знущання. Регулярне та цілеспрямоване нанесення фізичної й душевної шкоди стало об’єктом уваги науковців і педагогів, починаючи з 70-х років минулого століття, й отримало спеціальну назву – булінґ.

Про форми булінгу, наслідки шкільного насилля, відповідальність за порушення, стратегію поведінки жертв булінгу розказала сьогодні нашим другокласникам представниця Управління дотримання прав людини Національної поліції України Лариса Борисенко . Також була проведена пізнавальна гра "Яким, на вашу думку, повинен бути друг?". А наприкінці зустрічі діти подарували свої "долоньки побажань" своїм друзям, рідним, знайомим, які проживають у різних куточках України/


 
Добавив: kotokviktoriya 06.04.2023

#кібергігієна #кібербезпека

Сучасне життя оповите технологіями.Наразі спектр їх використання настільки широкий, що вони вже давно вийшли за межі передбачуваності. Адже один необережний клік на посилання у фішинговому листі чи на вебсайті – і ваш гаджет інфіковано.

Саме тому наші знання – наша зброя! Аби не втрапити в тенета шахраїв та навчитися основам кібербезпеки, у нашому закладі відбулися пізнавальні зустрічі з представники відділу протидії кіберзлочинам в Чернігівській області ДКП НП – капітаном поліції Кристиною Єфіменко та старшим лейтенантом Владиславом Тимошенко. Також учнів ознайомили з оновленою платформою кіберполіції «MRIYA», основною метою якої є протидія російським окупантам в медіа-просторі.

Дякуємо за надзвичайно змістовну та корисну зустріч!

Разом до перемоги!


 
Добавив: kotokviktoriya 05.04.2023

Універсіада "Переможне розкрилля - 2023"

Дякуємо команді 9-го класу за участь у конкурсі "BRAIN CHALLENGE" Універсіади "Переможне розкрилля - 2023" на базі Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка.
Keep it up!


 
Добавив: kotokviktoriya 05.04.2023

Гендерна рівність

Сьогодні в 9 класі студентками Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка спеціальності «Соціальна робота», Глеч Анною та Надич Аліною, було проведено просвітницький захід на тему «Рівні права і можливості для чоловіків і жінок».

Під час заходу обговорили актуальні для здобувачів освіти питання: відмінності статі та ґендеру, їхні ознаки; ґендерні стереотипи (сексизм), причини їхнього виникнення та шляхи подолання; ґендерні ролі та моделі, які впливають на життя людей.

Для кращого розуміння та закріплення почутого матеріалу учні виконали кілька цікавих вправ: «Розподіл обов’язків», «Факт та стереотип» та ін.


 
Добавив: kotokviktoriya 04.04.2023

Про мінну безпеку завжди пам’ятай – невідомі предмети не чіпай

4 квітня в усьому світі відзначають Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки та допомоги з протимінної діяльності. Зараз, в умовах воєнного стану, таке інформування стало ще більш актуальним для всієї України, особливо для територій, які були окуповані або досі перебувають під окупацією російської федерації.

Тому сьогодні у нашому закладі відбулися тематичні уроки, під час яких діти дізналися, як відрізнити вибухонебезпечні предмети, де вони можуть приховуватись, які знаки попереджають​ ​про них​ та як​их ​​правил безпечної поведінки потрібно​ дотримуватись, якщо ​хтось ​побачив міну чи боєприпас.

Також п’ятикласники долучилися до написання радіодиктанту “Спільно до безпеки” від Пса Патрона, справжнього експерта з мінної безпеки.

Обізнаний – значить озброєний!

Будьте обережні! Бережіть себе та близьких!

Переможемо! Слава Україні!

   


 
« 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 44 45 »
новый торрент трекер, гадания, рецепты первые блюдаhtml шаблоны
м
Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Купить электронныесигареты.
Новыешаблоны скачать для ucoz
Joomla 1.7скачать шаблоны.
Купить электронные сигаретыAtlantis можно купить.
Добро пожаловать на сайт скачать шаблоны и скрипты для ucoz.