Головна » Архів матеріалів
Добавив: admin 24.06.2022

Безпечне літо! Правила поведінки під час літніх канікул в умовах воєнного стану

Правила поведінки під час літніх канікул в умовах воєнного стану

  • Гулятися й гратися можна в місцях, які призначені для цього.
  • Не нехтуйте сигналами тривоги.
  • Небезпечними для ігор можуть бути сходи, підвали, горища, будівельні майданчики, ліфти.
  • Під час ігор у небезпечних місцях можна одержати травми різного ступеня тяжкості.
  • Якщо під час “повітряної тривоги” ви самі вдома, одразу знайдіть безпечне місце та перечекайте небезпеку. Якщо маєте можливість зателефонуйте близьким та повідомте, що ви вдома.
  • Тримайтеся якомога далі від вікон. Поранення від уламків скла можуть бути дуже небезпечними.
  • У жодному разі не фільмуйте обстріли на мобільний телефон, щоб потім похизуватися у соцмережах – небезпечно публікувати цю інформацію.
  • Бажано тримати вдома тривожну валізу. Прослідкуйте, щоб батьки зібрали усе необхідне. (свідоцтво або закордонний паспорт, пляшку води, їжа тривалого зберігання, комплект змінної білизни та одягу, записку, у який вказано данні дитини та контакти батьків та сімейні фото).


 
Добавив: admin 24.06.2022

Останній дзвоник 2022

Дорога наша шкільна родино! Вітаємо вас із закінченням 2021-2022 навчального року - такого непростого та тривожного... Війна не дозволила зібратися нам разом на шкільному подвір'ї, тому останній дзвоник звучить для наших учнів та випускників через екран моніторів. Шановні учні, батьки та вчителі! Нехай у вашому житті буде злагода і мир, нехай здійснюються ваші мрії! Загадаємо бажання, найдорожче у світі... Щоб настав мир в країні, і не гинули діти... Щоб Україна розквітла, незалежна й вільна. Хай здійсниться бажання наше неодмінно! До зустрічі у мирному 2022-2023 навчальному році! Усе буде мир!  Усе буде Україна! 

#останнійдзвоник2022 #чернігів #школа9 #зісвятомостанньогодзвоника #усебудемир #усебудеукраїна


 
Добавив: admin 20.06.2022
 
Добавив: admin 19.06.2022

#школа9моявишиванаброня

Для українця вишиванка - це дуже знакова річ. Візерунки на тканині уособлюють нашу квітучу творчу душу. Це наша духовна броня, яка покликана оберігати все те добре, що є в людині!

До Дня вишиванки Чернігівська загальноосвітня школа І-ІІІ ст 9 закликає до онлайн-челенджу “Моя вишивана броня”.

Долучитися запрошуємо всіх охочих. Для участі необхідно опублікувати фото у вишиванці на своїй сторінці з хештегом #школа9моявишиванаброня


 
Добавив: admin 06.06.2022

Куди звертатися у випадках домашнього насильства:

  • до Національної поліції за номером 102 та повідомити про факт насильства;

  • на Урядовий контактний центр 15-47, де цілодобово надаються інформаційні, психологічні та юридичні консультації чоловікам та жінкам, які постраждали від домашнього насильства, насильства за ознакою статі, насильства стосовно дітей, або з питань загрози вчинення такого насильства та психологічної допомоги потерпілим від домашнього насильства жінкам, чоловікам, дітям;

  • до безкоштовного номеру системи безоплатної правової допомоги 0 800-213-103;

  • до національної «гарячої лінії» з питань запобігання домашнього насильства, торгівлею людьми та гендерної дискримінації 0-800-500-335 або 116-123 (короткий номер з мобільного).

Возможно, это изображение один или несколько человек, люди сидят, туфли на высоком каблуке и текст


 
Добавив: admin 01.06.2022
 
Добавив: admin 01.06.2022

День захисту дітей

Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Діти так потребують любові, турботи і батьківської ласки! Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям. У День Захисту Дітей учні нашої школи Кузнєцов Максим (8 -А кл.) і Стрижак Даша (8-Б кл.) разом зі своїм танцювальним колективом бажають кожній дитині міцної сім’ї і всього необхідного для безтурботного дитинства. Нехай дитячі посмішки висвітлюють нашу планету, і кожен із маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим.


 
Добавив: admin 24.02.2022

Україна атакована агресором.

Україна атакована агресором.

Найстрашніший ворог зараз - паніка. Не втрачаємо витримки. Всі, хто не задіяний в роботі критичної інфраструктури та життєзабезпечення міста, залишайтеся вдома. Заклади освіти сьогодні, 24.02.2022, не працюють. Шановні батьки! Дітей у шкільні та дошкільні навчальні заклади сьогодні не відправляємо. Класні керівники вже повідомили або зараз повідомляють про це через класні чати. Чекайте повідомлення про подальші дії.

Тримайте напоготові «тривожну валізку». Документи, необхідний мінімум речей. Щоб оперативно, за потреби, дістатися до укриття чи сховища.

Міська влада на місці і продовжує забезпечувати функціонування міста.

Тримаємося! Ми повинні вистояти!

Брошура «У разі надзвичайної ситуації або війни»

Інформаційний матеріал «Абетка безпеки», що розроблений ДСНС, з можливістю встановлення мобільного додатку «Абетка безпеки» на смартфон через Play  Маркет

 

 


 
Добавив: admin 18.02.2022

Профілактика шахрайства у дитячому середовищі

Важко уявити сучасний світ без інтернету. Він заполонив мало не всі сфери життя, тому питання безпеки в мережі більш ніж актуальне. У 5-А класі відбулася година спілкування "Обережно: онлайн-шахрайство". Здобувачі освіти ознайомилися з небезпекою, яка може чекати на них у віртуальному просторі, дізналися, як не стати жертвою шахраїв у всесвітній павутині та що робити, якщо потрапили в кіберпастку. Разом із класним керівником Войло М.В. учні склали правила поведінки в інтернеті, які убезпечать маленьких користувачів від негативного впливу на їх психічне і фізичне здоров’я.


 
« 1 2 ... 15 16 17 18 19 ... 44 45 »
новый торрент трекер, гадания, рецепты первые блюдаhtml шаблоны
м
Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Купить электронныесигареты.
Новыешаблоны скачать для ucoz
Joomla 1.7скачать шаблоны.
Купить электронные сигаретыAtlantis можно купить.
Добро пожаловать на сайт скачать шаблоны и скрипты для ucoz.