Головна » Архів матеріалів
Добавив: marina 15.05.2021

#миEUКраїна

Бути європейцем - це передусім мислити як європеєць, поважати цінності свободи, демократії та гідності, відчувати себе вільними в «європейському домі».

В Україні з нагоди відзначення Дня Європи стартувала інформаційна кампанія, першою активністю якої став запуск онлайн-марафону #миEUКраїна.

Громада ЗОШ № 9 м. Чернігова долучилася до марафону, мета якого - підвищити обізнаність здобувачів освіти про шість базових цінностей Європейського Союзу, що трансформують та змінюють Україну: повагу до людської гідності, свободу, демократію, рівність, охорону довкілля, повагу до прав людини.

Будьмо євросвідомими!


 
Добавив: marina 09.05.2021

День матері

9 травня ми святкуємо День матері – одне з найбільш зворушливих свят. Кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний та неповторний образ своєї мами, яка все зрозуміє, пробачить, приголубить і буде любити, незважаючи ні на що. Найважливіші в цей день увага і щира вдячність мамі за життя, любов, турботу й допомогу. Не забувайте сказати своїй мамі теплі слова та обійняти її. Щиро дякуємо всім учасникам вітального челенджу «Щаслива матуся».

Для вас, любі матусі, найщиріші побажання, найніжніші поцілунки, найкращі квіти!


 
Добавив: marina 07.05.2021

Рокам ніколи пам'яті не стерти....

    Напередодні Дня пам’яті та примирення й 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, вшановуючи пам’ять Героїв війни, у закладі освіти відбулися тематичні онлайн-уроки мужності, майстер-класи “Маки пам'яті", акція "Голуб миру". 
      Здобувачі освіти віддали шану людям за їхню обірвану війною юність, за невичерпну силу духу, незбагненну мужність, свідому самопожертву заради життя на землі. 
Нехай мир та злагода завжди панують у наших душах і серцях!
Коли ми пам'ятаємо, ми непереможні....


 
Добавив: marina 02.05.2021

Великдень усіх нас на гостини просить

Шановні учні, батьки, вчителі та гості нашого сайту! Прийміть найщиріщі вітання з нагоди найбільшого християнського свята – Воскресіння Христового! Зичимо Вам гарного настрою, світлого та мирного майбутнього, добра, злагоди, відмінного здоров'я та здійснення всіх задумів!

Христос Воскрес!


 
Добавив: admin 26.04.2021

Сьогодні 35 років вибуху

 

Цей дощ — як душ. Цей день такий ласкавий.

Сади цвітуть. В березах бродить сік.

Це солов’їна опера, Ла Скала!

Чорнобиль. Зона. Двадцять перший вік.

Тут по дворах стоїть бузкова повінь.

Тут ті бузки проламують тини.

Тут щука йде, немов підводний човен,

і прилітають гуси щовесни.

Але кленочки проросли крізь ґанки.

Жив-був народ над Прип’яттю — і зник.

В Рудому лісі виросли поганки,

і ходить Смерть, єдиний тут грибник.

 

Ліна Костенко

 


 
Добавив: admin 14.04.2021

Учні 11-х класів у 2020/2021 навчальному році звільняються від проходження ДПА – Верховна Рада ухвалила закон

Учні, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти у 2020/2021 навчальному році, звільняються від проходження державної підсумкової атестації. Сьогодні, 13 квітня 2021 року, відповідний закон № 5014 ухвалила Верховна Рада України.

Ініціатива покликана мінімізувати ризики захворювання на COVID-19 під час оцінювання результатів навчання учнів, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти. Також це уможливить отримання ними в установленому законодавством порядку документів про здобуття повної загальної середньої освіти.

Окрім того, законодавчими змінами передбачено, що учні, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти у 2020/2021 навчальному році, мають право пройти державну підсумкову атестацію, зокрема у формі зовнішнього незалежного оцінювання, за власним бажанням.

Ці законодавчі зміни також було підтримано Президентом України Володимиром Зеленським і визначено як невідкладні.

Водночас усі етапи зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року відбудуться у заплановані терміни незалежно від рівня епідемічної небезпеки у регіонах:

-пробне тестування – 24 квітня у Києві, Чернігівській та Миколаївській областях (у решті регіонів відбулось 10 квітня), -основна сесія ЗНО – з 21 травня до 15 червня,

-додаткова сесія – з 26 червня до 16 липня.

За інформацією Українського центру оцінювання якості освіти, на ЗНО-2021 зареєстровано 389 710 осіб, які обрали 1 543 756 тестувань.

За статистичними показниками реєстрації, 42 580 осіб зареєструвалися для участі в ЗНО з усіх предметів лише з метою проходження ДПА (170 269 тестувань). Усього учасниками ЗНО вказано на бажання отримати результат ЗНО лише для отримання оцінки за ДПА з 235 363 тестувань, що становить 15,24% від загальної кількості тестувань.

Нагадаємо, 10 квітня відбулося пробне зовнішнє незалежне оцінювання у більшості регіонів України. Тестування проходило організовано, з дотриманням усіх правил, процедур та вимог протиепідемічної безпеки: використання масок, дезінфекторів, збереження соціальної дистанції.


 
Добавив: admin 13.04.2021

Пробне ЗНО 2021

Увага!

В особистих кабінетах учасників пробного ЗНО на сайтах відповідних регіональних центрів оцінювання якості освіти розміщено запрошення-перепустки, у яких зазначено адреси пунктів пробного тестування.

Для входу до «Особистого кабінету учасника ПЗНО» необхідно увести логін та пароль, отримані від регіонального центру.  Аби роздрукувати запрошення-перепустку для участі в пробному ЗНО, потрібно скористатися опцією «Сформувати запрошення-перепустку». Документ сформується у форматі PDF і завантажиться автоматично.

Зауважуємо, що змінами до постанови Уряду від 9 грудня 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» передбачено, що пробне ЗНО, основна та додаткова сесії ЗНО 2021 року відбудуться у заплановані терміни незалежно від рівня епідемічної небезпеки у регіонах.


 
Добавив: marina 08.04.2021

Яка вона, якісна школа?

Насамперед діти і вчителі, об’єднані спільними цінностями та прагненням до розвитку. А вже потім – стіни і красиві парти. У школі важливий мікроклімат, у якому кожен відчуває власну гідність та ставиться з повагою до інших.

Якісна школа для учня – це місце, куди хочеться йти і безпечно перебувати. У такій школі учням цікаво на уроках, вони почуваються комфортно і мають друзів. Якісна школа для вчителя – територія творчої свободи й розвитку. Керівник та колектив підтримують учителів, а учні хочуть навчатися. Батьки, відпускаючи дітей у якісну школу, не хвилюються за їхню безпеку та здоров’я. Вони впевнені, що діти у школі всебічно розвиваються, а їхні успіхи оцінюють об’єктивно та прозоро.

Реформа НУШ покликана створити саме таку якісну школу в Україні і будує нову українську якісну школу, починаючи з початкових класів. Успішність цієї реформи тісно пов’язана із впровадженням системи забезпечення якості освіти в кожній школі, яким займається Державна служба якості освіти. Наша мета – створити можливості для школи сприймати виклики, що ставить середовище.

Дізнавайтеся більше про якісну школу на сайті https://qualityeducation.org.ua


 
« 1 2 ... 21 22 23 24 25 ... 43 44 »
новый торрент трекер, гадания, рецепты первые блюдаhtml шаблоны
м
Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Купить электронныесигареты.
Новыешаблоны скачать для ucoz
Joomla 1.7скачать шаблоны.
Купить электронные сигаретыAtlantis можно купить.
Добро пожаловать на сайт скачать шаблоны и скрипты для ucoz.