Головна » Архів матеріалів
Добавив: marina 02.05.2021

Великдень усіх нас на гостини просить

Шановні учні, батьки, вчителі та гості нашого сайту! Прийміть найщиріщі вітання з нагоди найбільшого християнського свята – Воскресіння Христового! Зичимо Вам гарного настрою, світлого та мирного майбутнього, добра, злагоди, відмінного здоров'я та здійснення всіх задумів!

Христос Воскрес!


 
Добавив: admin 26.04.2021

Сьогодні 35 років вибуху

 

Цей дощ — як душ. Цей день такий ласкавий.

Сади цвітуть. В березах бродить сік.

Це солов’їна опера, Ла Скала!

Чорнобиль. Зона. Двадцять перший вік.

Тут по дворах стоїть бузкова повінь.

Тут ті бузки проламують тини.

Тут щука йде, немов підводний човен,

і прилітають гуси щовесни.

Але кленочки проросли крізь ґанки.

Жив-був народ над Прип’яттю — і зник.

В Рудому лісі виросли поганки,

і ходить Смерть, єдиний тут грибник.

 

Ліна Костенко

 


 
Добавив: admin 14.04.2021

Учні 11-х класів у 2020/2021 навчальному році звільняються від проходження ДПА – Верховна Рада ухвалила закон

Учні, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти у 2020/2021 навчальному році, звільняються від проходження державної підсумкової атестації. Сьогодні, 13 квітня 2021 року, відповідний закон № 5014 ухвалила Верховна Рада України.

Ініціатива покликана мінімізувати ризики захворювання на COVID-19 під час оцінювання результатів навчання учнів, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти. Також це уможливить отримання ними в установленому законодавством порядку документів про здобуття повної загальної середньої освіти.

Окрім того, законодавчими змінами передбачено, що учні, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти у 2020/2021 навчальному році, мають право пройти державну підсумкову атестацію, зокрема у формі зовнішнього незалежного оцінювання, за власним бажанням.

Ці законодавчі зміни також було підтримано Президентом України Володимиром Зеленським і визначено як невідкладні.

Водночас усі етапи зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року відбудуться у заплановані терміни незалежно від рівня епідемічної небезпеки у регіонах:

-пробне тестування – 24 квітня у Києві, Чернігівській та Миколаївській областях (у решті регіонів відбулось 10 квітня), -основна сесія ЗНО – з 21 травня до 15 червня,

-додаткова сесія – з 26 червня до 16 липня.

За інформацією Українського центру оцінювання якості освіти, на ЗНО-2021 зареєстровано 389 710 осіб, які обрали 1 543 756 тестувань.

За статистичними показниками реєстрації, 42 580 осіб зареєструвалися для участі в ЗНО з усіх предметів лише з метою проходження ДПА (170 269 тестувань). Усього учасниками ЗНО вказано на бажання отримати результат ЗНО лише для отримання оцінки за ДПА з 235 363 тестувань, що становить 15,24% від загальної кількості тестувань.

Нагадаємо, 10 квітня відбулося пробне зовнішнє незалежне оцінювання у більшості регіонів України. Тестування проходило організовано, з дотриманням усіх правил, процедур та вимог протиепідемічної безпеки: використання масок, дезінфекторів, збереження соціальної дистанції.


 
Добавив: admin 13.04.2021

Пробне ЗНО 2021

Увага!

В особистих кабінетах учасників пробного ЗНО на сайтах відповідних регіональних центрів оцінювання якості освіти розміщено запрошення-перепустки, у яких зазначено адреси пунктів пробного тестування.

Для входу до «Особистого кабінету учасника ПЗНО» необхідно увести логін та пароль, отримані від регіонального центру.  Аби роздрукувати запрошення-перепустку для участі в пробному ЗНО, потрібно скористатися опцією «Сформувати запрошення-перепустку». Документ сформується у форматі PDF і завантажиться автоматично.

Зауважуємо, що змінами до постанови Уряду від 9 грудня 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» передбачено, що пробне ЗНО, основна та додаткова сесії ЗНО 2021 року відбудуться у заплановані терміни незалежно від рівня епідемічної небезпеки у регіонах.


 
Добавив: marina 08.04.2021

Яка вона, якісна школа?

Насамперед діти і вчителі, об’єднані спільними цінностями та прагненням до розвитку. А вже потім – стіни і красиві парти. У школі важливий мікроклімат, у якому кожен відчуває власну гідність та ставиться з повагою до інших.

Якісна школа для учня – це місце, куди хочеться йти і безпечно перебувати. У такій школі учням цікаво на уроках, вони почуваються комфортно і мають друзів. Якісна школа для вчителя – територія творчої свободи й розвитку. Керівник та колектив підтримують учителів, а учні хочуть навчатися. Батьки, відпускаючи дітей у якісну школу, не хвилюються за їхню безпеку та здоров’я. Вони впевнені, що діти у школі всебічно розвиваються, а їхні успіхи оцінюють об’єктивно та прозоро.

Реформа НУШ покликана створити саме таку якісну школу в Україні і будує нову українську якісну школу, починаючи з початкових класів. Успішність цієї реформи тісно пов’язана із впровадженням системи забезпечення якості освіти в кожній школі, яким займається Державна служба якості освіти. Наша мета – створити можливості для школи сприймати виклики, що ставить середовище.

Дізнавайтеся більше про якісну школу на сайті https://qualityeducation.org.ua


 
Добавив: admin 05.04.2021

Дистанційне навчання

Шановні батьки!

Відповідно до рішення комісії з питань ТЕБ з 00:00 год. 05.04.2021 року відвідування закладів освіти для всіх учнів заборонено .

Навчання буде здійснюватись з використанням технологій дистанційного навчання.


 
Добавив: admin 01.04.2021

Хай лунає щирий сміх!

Першоквітень надихнув учителів та здобувачів закладу загальної середньої освіти № 9 влаштувати справжню гуморину. Протягом всього дня у школі лунав щирий сміх, звучали смішинки-веселинки, проводилися різноманітні конкурси, вигадувалися милі жарти. Діти та дорослі робили кумедні фото на пам’ять.

Свято пройшло в атмосфері дотепного гумору, веселого настрою, доброзичливого товариського сміху, наскрізь наповненого позитивними емоціями!

  


 
« 1 2 ... 22 23 24 25 26 ... 44 45 »
новый торрент трекер, гадания, рецепты первые блюдаhtml шаблоны
м
Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Купить электронныесигареты.
Новыешаблоны скачать для ucoz
Joomla 1.7скачать шаблоны.
Купить электронные сигаретыAtlantis можно купить.
Добро пожаловать на сайт скачать шаблоны и скрипты для ucoz.