Головна » 2018 » Квітень » 12 » День відкритих дверей в Київському національному університеті
16:53
День відкритих дверей в Київському національному університеті

Київський національний університет імені Тараса Шевченка запрошує вчителів, школярів та їхніх батьків відвідати Загальноуніверситетський день відкритих дверей «КНУ ЕХРО-2018», що відбудеться 14 квітня 2018 року у приміщенні навчально-спортивного комплексу Університету (Київ, проспект Академіка Глушкова, 2Б).
До вступної кампанії 2018 року Університет підготував 287 навчальних програм. Такий широкий спектр дає можливість кожному випускнику школи здобути у нас освіту за покликанням. Мета проведення «КНУ ЕХРО-2018» - допомогти їм зробити цей вибір свідомо.
Захід беззаперечно буде цікавий учням 10-11 класів та їхнім батькам, адже вони отримають унікальну можливість в одному приміщенні ознайомитися із перевагами набуття вищої освіти у нашому навчальному закладі, поспілкуватися із представниками приймальної комісії, професорсько-викладацьким складом і студентами всіх інститутів та факультетів Університету, а за потребою – отримати фахову консультацію з юридичних та профорієнтаційних питань.
Також у програмі заходу: презентації, майстер-класи, лекторії, демонстрації цікавих фізичних та хімічних експериментів, історичні інсталяції, турнір із шахів, спортивні конкурси, розіграші, наукові естафети, квести тощо. Усе це робить наш захід цікавим і для учнів середніх (7-9) класів.
Таким чином, на Загальноуніверситетському дні відкритих дверей «КНУ ЕХРО-2018» школярі 7-11 класів отримають для себе корисну інформацію і весело проведуть час.
У заході можуть брати участь усі охочі, для організації групових екскурсій просимо зв’язатися з організаційним комітетом: Центр КНУ імені Тараса Шевченка, тел. +38(044)239-34-60, e-mail: stratcom@univ.kiev.ua
За подією можна стежити в соціальній мережі FACEBOOK «Загальноуніверситетський День Відкритих Дверей – КНУ Ехро-2018» за посиланням: https://www.facebook.com/events/1079637002173206/
Для тих, хто не зможе відвідати захід особисто, буде працювати онлайн-консультація Skype: live:stratcomknu

Переглядів: 354 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
новый торрент трекер, гадания, рецепты первые блюдаhtml шаблоны
м
Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Купить электронныесигареты.
Новыешаблоны скачать для ucoz
Joomla 1.7скачать шаблоны.
Купить электронные сигаретыAtlantis можно купить.
Добро пожаловать на сайт скачать шаблоны и скрипты для ucoz.