Головна » 2018 » Квітень » 26 » КОЛИ ЗЕМЛЯ ЗДРИГНУЛАСЯ: актуальний репортаж
11:26
КОЛИ ЗЕМЛЯ ЗДРИГНУЛАСЯ: актуальний репортаж

Чорнобильська трагедія . Ось уже 32 роки дзвони Чорнобиля стукають в наші серця. Змушують нас зупинитись і озирнутись в той страшний 1986—й … 32 роки минуло відтоді, а пам'ять наша зберігає все до найменших подробиць. Скільки зламаних доль? Скільки сиріт, що втратили батьків, скільки ненароджених дітей, скільки нових хвороб. Чорнобиль -нестерпний біль нашого народу, знак планетарної біди, що не знає відстані, ні кордонів, що не має аналогів за обсягами забруднення природного середовища, негативного впливу на здоров’я та психіку людей, їхній побут і соціально - економічні умови життя.

Проходять роки після аварії на ЧАЕС,а біль не вщухає, тривога не покидає людей. Ще довго будуть лунати дзвони за тими, кого вже немає. Актуальний репортаж«КОЛИ ЗЕМЛЯ ЗДРИГНУЛАСЯ» пройшов у відділі читального залу бібліотеки. Запрошеними на захід був керівник Чорнобильського культурно -інформаційного центру Олексієнко Володимир Миколайович та учні 7 та 8 класів загально-освітньої школи № 9. Спілкування з паном Володимиром завжди живі та цікаві, обговорювались не тільки події того далекого трагічного дня, а й рекомендації спікера: як навчитись захищатись від радіації; визначити причини і наслідки тих чи інших подій; торкнулися теми здорового способу життя.

Приємно вразило активне бажання школярів взяти участь у спілкування та обізнаність з якою вони висловлювалися на доволі складну для цього віку тему.

З репортажами, нарисами, документальними та художніми творами присвяченими трагічній сторінці нашої історії можна ознайомитись переглянувши пиставку-пам'ять «Чорнобиль не має минулого часу», яка висвітлює проблеми наслідків аварії Чорнобильської катастрофи.

Хочеться побажала всім жити у світі, де існує тільки мирний атом на благо людей. Дай Бог, щоб сьогоднішня молодь і майбутні покоління дізнавались про все це тільки зі спогадів, літератури та інших джерел інформації. І нехай атом буде тільки мирним — на благо людства!

$IMAGE2

Переглядів: 336 | Додав: admin | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
новый торрент трекер, гадания, рецепты первые блюдаhtml шаблоны
м
Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Купить электронныесигареты.
Новыешаблоны скачать для ucoz
Joomla 1.7скачать шаблоны.
Купить электронные сигаретыAtlantis можно купить.
Добро пожаловать на сайт скачать шаблоны и скрипты для ucoz.