Головна » 2019 » Березень » 4 » Прийом учнів до 1-го класу
05:02
Прийом учнів до 1-го класу

бланк заяви

Зарахування дітей до першого класу

З 02.04.2019 року починається прийом заяв до 1 класу .

До 31 травня один з батьків може подати документи та заяву про зарахування дитини до першого класу закладу освіти, за яким закріплена територія обслуговування, на якій проживає ця дитина.

За наявності та бажання одного з батьків при поданні заяви про зарахування можна пред'явити  документ, що підтверджує місце проживання дитини чи одного з її батьків на території обслуговування закладу освіти, реквізити якого зазначають у заяві про зарахування.

Не пізніше 01 червня видають наказ про зарахування дітей, якщо станом на 31 травня кількість поданих заяв про зарахування не перевищує загальної кількості місць у першому (перших) класі (класах). Список зарахованих учнів із зазначенням їх прізвищ оприлюднюють виключно в закладі освіти.

До заяви додаються:

1. Копія свідоцтва про народження дитини (під час подання копій пред'являється оригінал відповідного документа);

2.  Оригінал медичної довідки за формою первинної облікової документації № 086-1/0 «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов'язкового медичного профілактичного огляду» затвердженою наказом Міністерства охорони здоров'я України від 16 серпня 2010 року № 682, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 10 вересня 2010 року за № 794/18089.

  Якщо станом на 31 травня кількість поданих заяв  перевищує загальну кількість місць у першому (перших) класі (класах), зарахування дітей відбувається за такими правилами:

  1. До 01 червня включно зараховуються усі діти, місце проживання яких на території обслуговування  закладу освіти підтверджене, а також діти, які є рідними (усиновленими) братами або сестрами дітей,  які здобувають освіту в цьому закладі, чи дітьми працівники цього закладу освіти, чи випускниками дошкільного підрозділу цього закладу освіти (у разі його наявності).
  2. До 15 червня включно на вільні місця зараховуються діти, які не проживають на території обслуговування цього закладу, за результатами жеребкування,  яке проводиться в період з 05 по 10 червня за умови подання необхідних документів.
  3. Після 15 червня зарахування відбувається на вільні місця.
Категорія: Шкільні події | Переглядів: 358 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
новый торрент трекер, гадания, рецепты первые блюдаhtml шаблоны
м
Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Купить электронныесигареты.
Новыешаблоны скачать для ucoz
Joomla 1.7скачать шаблоны.
Купить электронные сигаретыAtlantis можно купить.
Добро пожаловать на сайт скачать шаблоны и скрипты для ucoz.