Головна » 2023 » Березень » 20 » Про проведення щорічної регіональної інформаційно-просвітницької акції «Жінки, знайте свої права»
12:48
Про проведення щорічної регіональної інформаційно-просвітницької акції «Жінки, знайте свої права»

До Всеукраїнської акції «Жінки, знайте свої права» долучилися і здобувачі освіти школи №9. Щорічно заходи проходять з метою підвищення рівня обізнаності жінок і дівчат щодо своїх прав, поінформованості про шляхи попередження та протидії дискримінації за ознакою статі, попередження та зупинення всіх форм насильства стосовно жінок і дітей, торгівлі людьми, розвитку жіночого лідерства у всіх сферах та на всіх рівнях.

Ознайомлюючи здобувачів освіти з правовими аспектами захищеності жінки з боку держави та формування особистісної цінності практичним психологом, соціальним педагогом і вчителями закладу, були проведені заняття з елементами тренінгу та дискусій «Жінки, знайте свої права!», перегляд відео «ТОП порушень прав жінок в Україні», учасники акції створювали колажі на запропоновану тему, обговорювали питання перспектив розвитку жіночого лідерства та прав жінок. Разом створювали образ сучасної жінки: жінки-воїна, жінки-берегині роду, жінки-богині, жінки-всесвіту. Наповнюючи змістом свої творчі роботи, учасники заходів прагнули зануритися в кожний образ жінки сьогодення й приміряти його на себе.

Упевнені, що проведена робота сприятиме формуванню гендерочутливого середовища в роботі сучасної української школи та створенні у нашому закладі атмосфери, дружньої до людини.

Категорія: Шкільні події | Переглядів: 46 | Додав: kotokviktoriya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
новый торрент трекер, гадания, рецепты первые блюдаhtml шаблоны
м
Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Купить электронныесигареты.
Новыешаблоны скачать для ucoz
Joomla 1.7скачать шаблоны.
Купить электронные сигаретыAtlantis можно купить.
Добро пожаловать на сайт скачать шаблоны и скрипты для ucoz.