Головна » 2018 » Жовтень » 7 » Відбувся святковий концерт "Сердце віддаю вчителю!"
13:15
Відбувся святковий концерт "Сердце віддаю вчителю!"

5 жовтня в Чернігівському закладі загальної середньої освіти №9ї відбувся святковий концерт "Серце віддаємо вчителю!", на якому учні вітали своїх вчителів з їх професійним святом - Днем вчителя!

На світі існує чимало професій, і всі вони необхідні, адже приносять користь людству. Стати вчителем - це не просто обрати фах, це означає взяти на себе відповідальність за життя і долю людей. Саме завдяки вчителю світ повниться добром і красою, даруючи дітям прагнення знань, відчуття прекрасного і досягнення своєї мети.

На початку жовтня, коли шелестить листопадом осінь і снує в лузі мереживо бабиного літа, а червонії жоржини пламеніють над землею, немов дарують весь свій жар любові, Україна відзначає це прекрасне свято! Недарма у народі кажуть: "Письменник живе у своїх книжках, митець - у своїх творах, а вчитель - у думках і справах учнів". Багато теплих слів, слів любові, поваги, вдячності, захоплення, прозвучали зі сцени від учнів школи, які були і в поезіях, і  в піснях, і в танцях.

Відбулося нагородження вчителів "Поклик душі!". Вчителів привітав зі святом президент Шкільного учнівського парламенту, учень 11-А класу, Павленко Юрій.

Тож, як чудово, що на світі є таке свято і є такі залюблені у свою професію люди - вчителі!

  

  

 

 

 

Категорія: Шкільні події | Переглядів: 347 | Додав: admin | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
новый торрент трекер, гадания, рецепты первые блюдаhtml шаблоны
м
Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Купить электронныесигареты.
Новыешаблоны скачать для ucoz
Joomla 1.7скачать шаблоны.
Купить электронные сигаретыAtlantis можно купить.
Добро пожаловать на сайт скачать шаблоны и скрипты для ucoz.