Головна » 2018 » Листопад » 30 » Знаю! Вмію! Захищаю!
08:12
Знаю! Вмію! Захищаю!

У рамках проекту Міністерства юстиції України «Я маю право!» у відділі читального залу Чернігівської Обласної бібліотеки для юнацтва відбулось чергове засідання Центру Правової Інформації « Молодь. Право. Закон». Цього разу гостями бібліотеки були учні 10 класу ЗОШ №9.

Темою засідання стали гендерні відносини в родині.

Методист Обласного центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Юлія Велько почала своє спілкування з самого поняття «гендер» (соціальна стать), гендерні стереотипи, які народжуються в родинах. Зробила наголос на те, що ця проблема дуже актуальна в наш час.

У своєму виступі пані Юлія розповіла здобувачам освіти про законодавче закріплення гендерної рівності в Україні: Закон «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків», стаття № 24 Конституції України, де говориться про рівність жінок і чоловіків у нашій державі.

Спікер наголосила, що брак гендерної культури свідчить про недостатню проінформованість суспільства, відсутність гендерної освіти, і як наслідок порушення гендерного балансу в родині, в професійній діяльності, в шкільному колективі. Саме в молодому віці вчаться будувати дорослі відносини між собою і дуже важливо щоб ці взаємини  були гендерно чуйними, гармонічними.

Зустріч пройшла у формі діалогу у дружньому, доброзичливому пізнавальному спілкуванні.

Категорія: Шкільні події | Переглядів: 322 | Додав: admin | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
новый торрент трекер, гадания, рецепты первые блюдаhtml шаблоны
м
Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Купить электронныесигареты.
Новыешаблоны скачать для ucoz
Joomla 1.7скачать шаблоны.
Купить электронные сигаретыAtlantis можно купить.
Добро пожаловать на сайт скачать шаблоны и скрипты для ucoz.