Головна » 2022 » Лютий » 08
Добавив: admin 08.02.2022

#ДеньБезпечногоІнтернету

Сьогодні, 8 лютого 2022 року, у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day). Цього року цей день проходить під гаслом “Разом для кращого Інтернету”, що закликає всі зацікавлені сторони об’єднатися, щоб зробити Інтернет безпечнішим і кращим місцем для всіх, особливо для дітей та молоді.

З цієї нагоди в нашій школі пройшли корисні та цікаві заходи.

Увесь педагогічний колектив долучився до проведення Всеукраїнського онлайн-флешмобу освітян до Дня безпечного Інтернету: учителі виконали вправи у віртуальних кімнатах разом з освітянами України, отримали рекомендації щодо обережності й відповідальності під час роботи в інтернеті та дізналися, як використати готові методичні рішення для формування навичок інформаційної безпеки.

Здобувачі освіти початкових класів переглянули відеоролики з порадами, якою повинна бути поведінка в інтернеті.

Учні 5 класу мали змогу позмагатися у веб-квесті "Матриця". Семикласники стали учасниками тренінгу "Ми за кращий інтернет", під час якого створили павутину спілкування.

Учні 8-Б класу пограли в настільну гру «Інтернет-павутина».

Діти пройшли тестування "Кіберсвіт під контролем"

Кращий Інтернет починається із нас з вами – із малих, але конкретних кроків, щоб зробити себе і світ навколо кращим і безпечнішим!

Дотримуючись безпекових базових правил спілкування в соціальних мережах, можна швидше створити ввічливе середовище, яке покращить і Інтернет і нас з вами!

#SaferInternetDay #ДеньБезпечногоІнтернету

   

   

   


 
новый торрент трекер, гадания, рецепты первые блюдаhtml шаблоны
м
Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Купить электронныесигареты.
Новыешаблоны скачать для ucoz
Joomla 1.7скачать шаблоны.
Купить электронные сигаретыAtlantis можно купить.
Добро пожаловать на сайт скачать шаблоны и скрипты для ucoz.