Головна » Архів матеріалів
Добавив: admin 21.09.2020

З любов'ю до рідного міста

Колектив ЗЗСО №9 вітає мешканців Чернігова з Днем міста та бажає здоров'я, миру, добробуту!

У рамках святкування Дня міста в нашому закладі проведено наступні заходи:

  1. Святкове виконання гімну Чернігова (3-Б клас)
  2. Екскурсія містом на велорікшах (4 клас)
  3. Створення та захист навчальних проєктів «Чернігів – місто легенд» (5 клас)
  4. Мистецька акція «Галерея просто неба» (учні 1-4 класів)
  5. Історичний квест «Невідомими стежками рідного міста» (6-А клас)
  6. Урок-реквієм до Дня визволення Чернігова від нацистських загарбників (11 клас)

 


 
Добавив: admin 10.08.2020

Кількість вільних місць в закладі освіти

Кількість вільних місць в закладі освіти

Клас Кількість вільних місць
1-А 0
2-А 0
3-А 0
3-Б 5
4-А 0
5-А 0
6-А 4
6-Б 6
7-А 0
7-Б 3
8-А 0
9-А 0
10-А 6
11-А 0

 


 
Добавив: admin 30.06.2020

зарахування до 1-го класу

До уваги батьків  майбутніх першокласників (першокласниць)!

Наказ про зарахування дітей до 1-го класу завантажити

Станом на 08.07.2020 року  в 1-му класі 1 вільне місце

 

 

 


 
 
Добавив: admin 28.05.2020

Зміни до Порядку проведення жеребкування для зарахування дітей до закладу освіти на вільні місця в 2020 році

Зміни до Порядку проведення жеребкування для зарахування дітей до закладу освіти на вільні місця в 2020 році

Жеребкування – спосіб конкурсного відбору дітей для зарахування на вільні місця.

1. Жеребкування проводиться у період з 30.06 по  03.07.2020р.

2. Жеребкування є заходом публічного характеру, що проводиться за добровільної присутності батьків дітей, які претендують на вільні місця, або уповноваженої ними особи (далі – учасники жеребкування) на засадах випадкової вибірки, прозорості та відкритості.

Під час жеребкування мають право бути присутніми представники засобів масової інформації та громадських об’єднань, зареєстрованих в установленому порядку.

3. Жеребкування проводиться за допомогою скриньки, з використанням однакових за розміром кольором, вагою, формою та іншими ознаками, карток аркушів паперу тощо.

Жеребки виготовляються чи запаковуються у спосіб, що унеможливлює ознайомлення з їх змістом до моменту діставання їх з пристрою.

Тип пристрою та жеребків визначається конкурсною комісією до її засідання, на якому відбувається жеребкування.

4. Загальна кількість жеребків має дорівнювати кількості дітей, які претендують на вільні місця.

Кількість жеребків, які дають право бути зарахованим на вільне місце, має відповідати кількості таких вільних місць. Інформація про те, які з жеребків дають право бути зарахованим на вільне місце, має бути доведена до відома усіх присутніх учасників жеребкування з обов’язковим відображенням у відповідному протоколі засідання конкурсної комісії.

5. Жеребки до їх поміщення у пристрій демонструються присутнім учасникам жеребкування, які мають право оглянути як жеребки, так і пристрій (скриньку).

6. Після перемішування жеребків у пристрої кожен учасник жеребкування дістає жеребок з пристрою у порядку розміщення дітей у списку, сформованого в алфавітному порядку, розпаковує його, демонструє та оголошує усім присутнім учасникам жеребкування та членам комісії його зміст. У разі відсутності під час жеребкування одного з батьків дитини або уповноваженої ними особи жеребок замість них дістає з пристрою визначений конкурсною комісією член цієї комісії.

Інформація про результат кожного учасника жеребкування відразу фіксується у протоколі засідання конкурсної комісії.

7. Після діставання останнього жеребка головою або одним з членів конкурсної комісії оголошуються результати жеребкування, що фіксуються в протоколі, який підписується усіма членами конкурсної комісії, та є підставою для видання відповідного наказу про зарахування дітей на вільні місця.

8. Учасник жеребкування може звернутися зі скаргою до органу, у сфері управління якого перебуває заклад освіти, протягом двох робочих днів після оголошення результатів жеребкування.

 


 
Добавив: admin 28.05.2020

Особливості прийому дітей до першого класу

Особливості прийому дітей до першого класу

З  27.05.2020 року починається прийом заяв до 1 класу .

До 26 червня 2020 року один з батьків може подати документи та заяву про зарахування дитини до першого класу закладу освіти, за яким закріплена територія обслуговування, на якій проживає ця дитина.

За наявності та бажання одного з батьків при поданні заяви про зарахування можна пред'явити  документ, що підтверджує місце проживання дитини чи одного з її батьків на території обслуговування закладу освіти, реквізити якого зазначають у заяві про зарахування.

Не пізніше 26 червня видають наказ про зарахування дітей, якщо станом на 26 червня кількість поданих заяв про зарахування не перевищує загальної кількості місць у першому (перших) класі (класах). До 30 червня список зарахованих учнів із зазначенням їх прізвищ оприлюднюють виключно в закладі освіти.

До заяви додаються:

1. Копія свідоцтва про народження дитини (під час подання копій пред'являється оригінал відповідного документа);

2.  Оригінал медичної довідки за формою первинної облікової документації № 086-1/0 «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов'язкового медичного профілактичного огляду» затвердженою наказом Міністерства охорони здоров'я України від 16 серпня 2010 року  № 682, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 10 вересня 2010 року за  № 794/18089.

  Якщо станом на 26 червня кількість поданих заяв  перевищує загальну кількість місць у першому (перших) класі (класах), зарахування дітей відбувається за такими правилами:

  1. До 26 червня включно зараховуються усі діти, місце проживання яких на території обслуговування закладу освіти підтверджене, а також діти, які є рідними (усиновленими) братами або сестрами дітей,  які здобувають освіту в цьому закладі, чи дітьми працівники цього закладу освіти.
  2. До 10 липня включно на вільні місця зараховуються діти, які не проживають на території обслуговування цього закладу, за результатами жеребкування,  яке проводиться в період з 30 червня по 03 липня за умови подання необхідних документів.
  3. З 13 липня 2020 року зарахування відбувається на вільні місця.

 
« 1 2 ... 27 28 29 30 31 ... 44 45 »
новый торрент трекер, гадания, рецепты первые блюдаhtml шаблоны
м
Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Купить электронныесигареты.
Новыешаблоны скачать для ucoz
Joomla 1.7скачать шаблоны.
Купить электронные сигаретыAtlantis можно купить.
Добро пожаловать на сайт скачать шаблоны и скрипты для ucoz.