Головна » Архів матеріалів
Добавив: admin 24.03.2020

Увага! Змінено терміни подачі заяв у 1-ший клас!

Шановні батьки!

З метою запобігання захворюванню, викликаному поширенням коронавірусу COVID - 19, враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19, повідомляємо про перенесення прийому документів до перших класів до покращення епідемічної ситуації.

Електронна реєстрація в заклади загальної середньої освіти» продовжується.

На сайті  https://school.isuo.org/ «Електронна реєстрація в заклади загальної середньої освіти» Ви маєте можливість подати заяву на вступ дитини до 1-го класу школи. Для цього необхідно зареєструватись на сайті, обрати заклад загальної середньої освіти,  створити заявку та підтвердити її документами у закладі.

Заклад загальної середньої освіти  мають доступ до перегляду та обробки заяв.

Звертаємо Вашу увагу, що залишається чинним Порядок зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти (далі - Порядок), затверджений наказом Міністерства освіти і науки України від 16 квітня 2018 року № 367.

Зарахування до закладу освіти здійснюється відповідно до наказу його керівника, що видається на підставі заяви про зарахування до закладу освіти (далі - заява про зарахування) одного з батьків, поданої особисто (з пред'явленням документа, що посвідчує особу заявника) за зразком згідно з додатком 1 до цього Порядку, (у 2020 році  прийом заяв у закладі освіти -  відразу після завершення карантину) до якої додаються:

1) копія свідоцтва про народження дитини або документа, що посвідчує особу здобувача освіти (під час подання копії пред'являється оригінал відповідного документа);

2) оригінал або копія медичної довідки за формою первинної облікової документації № 086-1/0 «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов'язкового медичного профілактичного огляду», затвердженою наказом Міністерства охорони здоров'я України від 16 серпня 2010 року № 682, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 10 вересня 2010 року за №794/18089;

У разі наявності та за бажанням одного з батьків дитини до заяви про зарахування може додаватися оригінал або копія висновку інклюзивно-ресурсного центру про комплексну (чи повторну) психолого-педагогічну оцінку розвитку дитини чи витягу з протоколу засідання психолого-медико-педагогічної консультації.

Батьки (один із батьків) мають право зареєструватися та подати (але обов’язково до 31 травня) необхідні документи (їх копії) до будь-якого закладу освіти для зарахування на вільні місця.

Згідно з підпунктом 1 пункту 3 глави 1 розділу ІІ Порядку до 01 червня включно зараховуються усі діти, місце проживання яких на території обслуговування закладу освіти підтверджене, а також діти, які є рідними (усиновленими) братами та/або сестрами дітей, які здобувають освіту у цьому закладі, чи дітьми працівників цього закладу освіти.

Порядок не визначає пріоритетність у зарахуванні дітей цих чотирьох категорій.

Зазначаємо, що електронна реєстрація до закладу загальної середньої освіти також не встановлює черговість зарахування, а електронна заявка не є підставою для зарахування дитини до закладу загальної середньої освіти.


 
Добавив: admin 17.03.2020

кошторис на 2020 рік

Кошторис на 2020 рік ЗАВАНТАЖИТИ


 
Добавив: admin 13.03.2020

Ресурси щодо організації дистанційного навчання

До уваги вчителів! Ресурси для забезпечення дистанційного навчання, рекомендовані методичним центром управління освіти Чернігівської міської ради.

ЗАВАНТАЖИТИ

 


 
Добавив: admin 13.03.2020
 
Добавив: admin 11.03.2020
 
Добавив: admin 05.03.2020

Порядок проведення жеребкування для зарахування дітей до закладу освіти на вільні місця

Порядок проведення жеребкування для зарахування дітей

до закладу освіти на вільні місця

 

Жеребкування – спосіб конкурсного відбору дітей для зарахування на вільні місця.

1. Жеребкування проводиться у період з 5 по 10 червня.

2. Жеребкування є заходом публічного характеру, що проводиться за добровільної присутності батьків дітей, які претендують на вільні місця, або уповноваженої ними особи (далі – учасники жеребкування) на засадах випадкової вибірки, прозорості та відкритості.

Під час жеребкування мають право бути присутніми представники засобів масової інформації та громадських об’єднань, зареєстрованих в установленому порядку.

3. Жеребкування проводиться за допомогою скриньки, з використанням однакових за розміром кольором, вагою, формою та іншими ознаками, карток аркушів паперу тощо.

Жеребки виготовляються чи запаковуються у спосіб, що унеможливлює ознайомлення з їх змістом до моменту діставання їх з пристрою.

Тип пристрою та жеребків визначається конкурсною комісією до її засідання, на якому відбувається жеребкування.

4. Загальна кількість жеребків має дорівнювати кількості дітей, які претендують на вільні місця.

Кількість жеребків, які дають право бути зарахованим на вільне місце, має відповідати кількості таких вільних місць. Інформація про те, які з жеребків дають право бути зарахованим на вільне місце, має бути доведена до відома усіх присутніх учасників жеребкування з обов’язковим відображенням у відповідному протоколі засідання конкурсної комісії.

5. Жеребки до їх поміщення у пристрій демонструються присутнім учасникам жеребкування, які мають право оглянути як жеребки, так і пристрій (скриньку).

6. Після перемішування жеребків у пристрої кожен учасник жеребкування дістає жеребок з пристрою у порядку розміщення дітей у списку, сформованого в алфавітному порядку, розпаковує його, демонструє та оголошує усім присутнім учасникам жеребкування та членам комісії його зміст. У разі відсутності під час жеребкування одного з батьків дитини або уповноваженої ними особи жеребок замість них дістає з пристрою визначений конкурсною комісією член цієї комісії.

Інформація про результат кожного учасника жеребкування відразу фіксується у протоколі засідання конкурсної комісії.

7. Після діставання останнього жеребка головою або одним з членів конкурсної комісії оголошуються результати жеребкування, що фіксуються в протоколі, який підписується усіма членами конкурсної комісії, та є підставою для видання відповідного наказу про зарахування дітей на вільні місця.

8. Учасник жеребкування може звернутися зі скаргою до органу, у сфері управління якого перебуває заклад освіти, протягом двох робочих днів після оголошення результатів жеребкування.


 
Добавив: admin 02.03.2020

Особливості прийому дітей до першого класу

Особливості прийому дітей до першого класу

З 01.04.2020 року починається прийом заяв до 1 класу .

До 29 травня один з батьків може подати документи та заяву про зарахування дитини до першого класу закладу освіти, за яким закріплена територія обслуговування, на якій проживає ця дитина.

За наявності та бажання одного з батьків при поданні заяви про зарахування можна пред'явити документ, що підтверджує місце проживання дитини чи одного з її батьків на території обслуговування закладу освіти, реквізити якого зазначають у заяві про зарахування.

Не пізніше 01 червня видають наказ про зарахування дітей, якщо станом на 31 травня кількість поданих заяв про зарахування не перевищує загальної кількості місць у першому (перших) класі (класах). Список зарахованих учнів із зазначенням їх прізвищ оприлюднюють виключно в закладі освіти.

До заяви додаються:

1. Копія свідоцтва про народження дитини (під час подання копій пред'являється оригінал відповідного документа);

2. Оригінал медичної довідки за формою первинної облікової документації № 086-1/0 «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов'язкового медичного профілактичного огляду» затвердженою наказом Міністерства охорони здоров'я України від 16 серпня 2010 року № 682, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 10 вересня 2010 року за № 794/18089.

 Якщо станом на 31 травня кількість поданих заяв перевищує загальну кількість місць у першому (перших) класі (класах), зарахування дітей відбувається за такими правилами:

    До 01 червня включно зараховуються усі діти, місце проживання яких на території обслуговування закладу освіти підтверджене, а також діти, які є рідними (усиновленими) братами або сестрами дітей, які здобувають освіту в цьому закладі, чи дітьми працівники цього закладу освіти, чи випускниками дошкільного підрозділу цього закладу освіти (у разі його наявності).

    До 15 червня включно на вільні місця зараховуються діти, які не проживають на території обслуговування цього закладу, за результатами жеребкування, яке проводиться в період з 05 по 10 червня за умови подання необхідних документів.

    Після 15 червня зарахування відбувається на вільні місця.

 


 
Добавив: admin 01.03.2020

До уваги батьків майбутніх першокласників!

Шановні батьки!

На сайті  https://school.isuo.org/ «Електронна реєстрація в заклади загальної середньої освіти» Ви маєте можливість подати заяву на вступ дитини до 1-го класу школи. Для цього необхідно зареєструватись на сайті, обрати заклад загальної середньої освіти,  створити заявку та підтвердити її документами у закладі. 

Заклади загальної середньої освіти  мають доступ до перегляду та обробки заяв.

Звертаємо Вашу увагу, що залишається чинним Порядок зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти (далі - Порядок), затверджений наказом Міністерства освіти і науки України від 16 квітня 2018 року № 367.

Зарахування до закладу освіти здійснюється відповідно до наказу його керівника, що видається на підставі заяви про зарахування до закладу освіти (далі - заява про зарахування) одного з батьків, поданої особисто (з пред'явленням документа, що посвідчує особу заявника) за зразком згідно з додатком 1 до цього Порядку, (у 2020 році  прийом заяв у закладі освіти -  з 01 квітня 2020 року) до якої додаються:

1) копія свідоцтва про народження дитини або документа, що посвідчує особу здобувача освіти (під час подання копії пред'являється оригінал відповідного документа);

2) оригінал або копія медичної довідки за формою первинної облікової документації № 086-1/0 «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов'язкового медичного профілактичного огляду», затвердженою наказом Міністерства охорони здоров'я України від 16 серпня 2010 року № 682, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 10 вересня 2010 року за №794/18089;

У разі наявності та за бажанням одного з батьків дитини до заяви про зарахування може додаватися оригінал або копія висновку інклюзивно-ресурсного центру про комплексну (чи повторну) психолого-педагогічну оцінку розвитку дитини чи витягу з протоколу засідання психолого-медико-педагогічної консультації.

Батьки (один із батьків) мають право зареєструватися та подати (але обов’язково до 31 травня) необхідні документи (їх копії) до будь-якого закладу освіти для зарахування на вільні місця.

Згідно з підпунктом 1 пункту 3 глави 1 розділу ІІ Порядку до 01 червня включно зараховуються усі діти, місце проживання яких на території обслуговування закладу освіти підтверджене, а також діти, які є рідними (усиновленими) братами та/або сестрами дітей, які здобувають освіту у цьому закладі, чи дітьми працівників цього закладу освіти.

Порядок не визначає пріоритетність у зарахуванні дітей цих чотирьох категорій.

Зазначаємо, що електронна реєстрація до закладу загальної середньої освіти також не встановлює черговість зарахування, а електронна заявка не є підставою для зарахування дитини до закладу загальної середньої освіти.

 

 
Добавив: admin 26.02.2020

Вітаємо з перемогою!

23 лютого 2020 року команда "Покоління NEXT" здобувачів освіти ЗЗСО 9 посіла 1 місце у міському етапі ХІІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу "Молодь обирає здоров'я!" у номінації "Літературно-музично-спортивна міні-композиція". Вітаємо! Так тримати!!!

 

 


 
Добавив: admin 09.02.2020

Всесвітній день читання вголос

Найактивніші читайлики 2-Б, 3-А і 4-А класів зі своїми наставницями О.П. Морською, І.О. Стрижак, Н.І. Адаменко та бібліотекаркою В.В. Власковою долучилися до Всесвітнього дня читання вголос. У цей день діти і дорослі читали книжки найвеселішого дитячого письменника Всеволода Нестайка та оповідання Івана Франка «Грицева шкільна наука». На цьому флешмоб не закінчився. Маленькі чомусики отримали завдання: почитати вголос своїм друзям та рідним, а також послухати їх.


 
« 1 2 ... 28 29 30 31 32 ... 44 45 »
новый торрент трекер, гадания, рецепты первые блюдаhtml шаблоны
м
Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Купить электронныесигареты.
Новыешаблоны скачать для ucoz
Joomla 1.7скачать шаблоны.
Купить электронные сигаретыAtlantis можно купить.
Добро пожаловать на сайт скачать шаблоны и скрипты для ucoz.