Головна » Архів матеріалів
Добавив: admin 26.12.2018

Захід до Дня Святого Миколая

Що таке НУШ? НУШ – це школа, до якої приємно ходити учням. Тут прислухаються до їхньої думки, вчать критично мислити, не боятись висловлювати власну думку та бути відповідальними громадянами. Водночас батькам теж подобається відвідувати цю школу, адже тут панують співпраця та взаєморозуміння.
19 грудня в актовій залі закладу освіти відбулося справжнє дійство! "Рукавичка" - казка англійською мовою стала справжнім сюрпризом для дітей та їх батьків! Казку разом з першокласниками, учнями Нової української школи,поставили Власкова В.В.. бібліотекар школи, Морська О.П.. класний керівник, Пантелієнко О.М., вчитель англійської мови


 
Добавив: admin 19.12.2018

Конкурс на кращу новорічну іграшку

Учні закладу освіти Надточій Олександр (10 клас) та Надточій Олег (6 клас) взяли участь в міському конкурсі на кращу новорічну іграшку.


 
Добавив: admin 30.11.2018

Вітаємо переможців!

Відбувся ІІ етап (міський) Всеукраїнської олімпіади з математики.

Вітаємо учня 6-го класу Косенка Тимофія із зайнятим 6 місцем (Диплом ІІІ ступеня) та учня 7-го класу Маринченка Олексія із зайнятим 2 місцем (Диплом ІІ ступеня)

Керівник: Потапова Тетяна Володимирівна

Так тримати!


 
Добавив: admin 30.11.2018

Знаю! Вмію! Захищаю!

У рамках проекту Міністерства юстиції України «Я маю право!» у відділі читального залу Чернігівської Обласної бібліотеки для юнацтва відбулось чергове засідання Центру Правової Інформації « Молодь. Право. Закон». Цього разу гостями бібліотеки були учні 10 класу ЗОШ №9.

Темою засідання стали гендерні відносини в родині.

Методист Обласного центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Юлія Велько почала своє спілкування з самого поняття «гендер» (соціальна стать), гендерні стереотипи, які народжуються в родинах. Зробила наголос на те, що ця проблема дуже актуальна в наш час.

У своєму виступі пані Юлія розповіла здобувачам освіти про законодавче закріплення гендерної рівності в Україні: Закон «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків», стаття № 24 Конституції України, де говориться про рівність жінок і чоловіків у нашій державі.

Спікер наголосила, що брак гендерної культури свідчить про недостатню проінформованість суспільства, відсутність гендерної освіти, і як наслідок порушення гендерного балансу в родині, в професійній діяльності, в шкільному колективі. Саме в молодому віці вчаться будувати дорослі відносини між собою і дуже важливо щоб ці взаємини  були гендерно чуйними, гармонічними.

Зустріч пройшла у формі діалогу у дружньому, доброзичливому пізнавальному спілкуванні.


 
Добавив: admin 27.11.2018

МАЙДАН. УКРАЇНА. ШЛЯХ ДО СВОБОДИ.

21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи, що об’єднав дві знакові події у новітній історії країни – Помаранчеву революцію 2004 року та Революцію Гідності 2013 року.

19 листопада до Чернігівської обласної бібліотеки для юнацтва завітали учні 10 класу ЗЗСО № 9 на годину пам'яті «Майдан. Україна. Шлях до свободи!". У закладі відбулася зустріч з учасниками Майдану - Олександром Ясенчуком, Юнісом Аскеровим та Валерієм Смолиговцем.

Гості поділились з молоддю спогадами про Майдан, про страх, відчай, відвагу. Згадували свої найсильніші враження, та як ті дні змінили їхнє життя.

Представники учнівської молоді впевнилися, що саме такі люди та події розкривають нам визначальні віхи історії, змушують подивитись на життя зовсім по-іншому. Своїм прикладом показують як треба любити Україну та свій народ. Шануймо подвиг Героїв Майдану!

 


 
Добавив: admin 24.11.2018

Тиждень толерантності в ЗЗСО №9

В 1996 році Генеральна Асамблея запропонувала державам-членам щорічно 16 листопада відзначати Міжнародний день толерантності., приурочивши до нього відповідні заходи, орієнтовані як на навчальні заклади, так і на широку громадськість. З 12 по 16 листопада в нашому закладі відбулися заходи, приурочені Тижню толерантності. Члени шкільного учнівського парламенту провели анкетування учнів «Наскільки ви толерантні».

Учні 5-7 класів підготували проекти «Толерантність до природи», «Толерантність до тварин», «Толерантність до людей», «Толерантність  до культур інших народів». Під час захисту своїх проектів школярі  звертали увагу на необхідність підтримувати принципи терпимості, взаємної поваги та мирного співіснування, берегти природу, допомагати іншим людям, вивчати та поважати традиції різних народів. Серед учнів 7-11 класів відбулися профілактичні бесіди «Що таке шкільний булінг. Як його уникнути?»

В 10-11 класі відбулася зустріч з викладачами кафедри соціальної роботи факультету соціальних технологій, оздоровлення та реабілітації Чернігівського національного технологічного університету. Тема заходу: «Вчимося толерантному спілкуванню».

Віримо в те, що здобувачі освіти зрозуміли, що в Україні, як  багатонаціональній державі з різними культурами та релігіями, толерантність до інших є головним чинником внутрішньої стабільності та мирного розвитку.


 
Добавив: admin 22.10.2018

Співпраця з Клінікою, дружньою до молоді

09 жовтня студенти-практиканти Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка Катерина Шкраб та Світлана Городнича, які проходять практику в КДМ, провели профілактичні заходи серед учнів 5 класів ЗОШ № 9. Обговорювали з учнями такі суспільно актуальні теми як: "Скажемо шкідливим звичкам - НІ" та "Насильству - НІ". Діти активно приєдналися до виконання різних завдань: наводили асоціації до літер слів "алкоголь" та "куріння". Окрім цього, діти жваво відповідали на запитання стосовно видів та типів насильства. Висловлюємо подяку за допомогу в організації проведення заходів соціальному педагогу ЗОШ № 9 Олександру Михайловичу Кривопиші.

    


 
Добавив: admin 22.10.2018

Цікаві та змістовні осінні канікули в ЗЗСО №9

 

Цікаві та змістовні осінні канікули в ЗЗСО №9

Педагогічний колектив закладу освіти №9 завжди намагається організовувати для дітей відпочинок, який би пройшов і змістовно, і весело. Під час осінніх канікул діти поспішали до школи, бо знали, що тут на них чекають цікаві ігри, участь у вікторинах та конкурсах, спілкування з друзями, подорожі та «нові відкриття».

Класні керівники разом зі своїми вихованцями подорожували мальовничими куточками України та Малої Батьківщини: відвідали Міжрічинський парк та музеї Києва. Цікавими та незабутніми виявилися екскурсії рідним містом. Особливо емоційною виявилася екскурсія до Пункту тимчасової перетримки тварин.

Щодня працювали гуртки. Кожна дитина змогла знайти собі розваги за уподобаннями і для душі. Канікули пройшли весело, а головне – з користю для дітей.

Відпочиваємо активно!


 
Добавив: admin 19.10.2018

Науковцями не народжуються – ними стають!

Науковцями не народжуються – ними стають!

У ЗЗСО №9 створені сприятливі умови для формування наукового світогляду учнів. Свої перші кроки до великих наукових звершень діти здійснюють на заняттях гуртка МАН, що функціонує на базі нашого закладу (науковий керівник Войло М.В.)

Днями у м. Києві проходив фінальний етап Всеукраїнського конкурсу дослідницьких робіт для учнів 6–8 класів «Енергія, екологія та ресурсозбереження». Чернігівську область на фінальному етапі конкурсу представляв учень 9-го класу нашого заклад Сулім Антон. Слід відмітити, що дана робота відзначена дипломом ІІІ ступеня.

Пишаємося та бажаємо нових досягнень і подальших перемог!

 


 
« 1 2 ... 32 33 34 35 36 ... 44 45 »
новый торрент трекер, гадания, рецепты первые блюдаhtml шаблоны
м
Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Купить электронныесигареты.
Новыешаблоны скачать для ucoz
Joomla 1.7скачать шаблоны.
Купить электронные сигаретыAtlantis можно купить.
Добро пожаловать на сайт скачать шаблоны и скрипты для ucoz.