Головна » Архів матеріалів
Добавив: admin 04.12.2017

Вітаємо!

Вітаємо учня 8 класу Власкова Євгена із зайнятим 6 місцем (Диплом ІІІ ступеня) у міському етапі Всеукраїнської олімпіади з ІКТ.

Керівник Кулик І.В.

Так тримати!


 
Добавив: admin 04.12.2017

Вітаємо!

Вітаємо учня 10 класу Кущика Богдана (керівник Іванець Н.Д.) та учня 11 класу Калюжного Нікіту (керівник Гура В.І.) із зайнятим 1І місцем у міському етапі VIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка.

Так тримати!


 
Добавив: admin 04.12.2017

Вітаємо!

Вітаємо ученицю 6 класу Іванову Марію (керівник Іванець Н.Д.) із зайнятим 1 місцем у міському етапі VIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка.

Так тримати!


 
Добавив: admin 23.11.2017

«Гідність виховується, а свобода здобувається»

     21 листопада, в День Гідності та свободи України, учні 10-го класу ЗОШ №9 зібралися за круглим столом «Майдан нашої свободи» у стінах Чернігівської обласної бібліотеки для юнацтва. Учасники майдану Олександр Ясенчук та Юніс Аскеров розповіли про трагічні події без штампів та закликали учнівську молодь жити добром, вивчати мову, зберігати та розповсюджувати українські традиції, аби уникнути подібних трагічних подій у майбутньому.

 


 
Добавив: admin 20.11.2017

"Щастя там, де ми"

Чи не найулюбленішим дійством у школі № 9 є Тиждень молодшого школяра, який завжди проходить цікаво та сприяє інтелектуальному та творчому розвитку дитини. Так і цього разу ентузіазм, творчий підхід вчителів початкової школи допомогли зробити цей тиждень справжнім улюбленим святом як для дітей, так і для дорослих.

Розпочався Тиждень із загальної веселої зарядки, яка дала гарний поштовх для пізнання нового.

Учні 3-х класів залюбки взяли участь в інтелектуальній грі "Зоряна година", а вихованці 4-х класів показали міцні знання у математичній та філологічній вікторинах.

Повчальними для учнів початкової школи стали виховні заходи "Від зернини до хлібини" та "Книга – вірний друг".

Нікого не залишила байдужим фотосушка "Щастя там, де ми" та виставка поробок "Осінній вернісаж".

Відбулася посвята першокласників у школярі, після якої діти разом з батьками на території школи посадили берізки.

Закінчився тиждень святковим концертом, на який були запрошені майбутні першокласники.

Тиждень молодшого школяра засвітив на творчому небосхилі школи нові маленькі зірочки.

 


 
Добавив: admin 14.11.2017

13 листопада – Міжнародний день незрячих! Бачити серцем!

Учні 4-Б класу (класний керівник Морська О.П,) та 5-А класу (класний керівник Кривопиша О.М.) долучилися до Всеукраїнського флешмобу #надотик.

        


 
Добавив: admin 12.11.2017

Національна дитяча «гаряча» лінія з попередження домашнього насильства змінює номер!

Громадська організація «Ла Страда – Україна» – одна з провідних неурядових організацій України у сфері захисту прав жінок та дітей. Діяльність організації направлено на запобігання торгівлі людьми, попередження домашнього насильства, впровадження тендерної рівності та вдосконалення системи захисту прав та інтересів дитини. Громадська організація має 20-річний досвід організації роботи національних «гарячих» ліній.

На базі Громадської організації «Ла Страда – Україна» функціонує дві «гарячі» лінії:

1. Національна дитяча «гаряча» лінія, яка працює за безкоштовним номером 0800500225 (зі стаціонарного телефону) та безкоштовним коротким номер 116111 (з мобільних). Лінія працює у будні дні з 12.00 до 20.00 та в суботу – з 12.00 до 16.00.

2. Національна дитяча «гаряча» лінія з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та тендерної дискримінації, яка працює за безкоштовним номером 0800500335 (зі стаціонарного телефону) та безкоштовним коротким номером 386 (з мобільних – діє до 24.11.2017 року). Лінія працює цілодобово.

Звертаємо вашу увагу, що з 25 листопада 2017 року Національна «гаряча» лінія з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та тендерної дискримінації переходить на новий загальноєвропейський номер 116123. Даний номер є безкоштовним з мобільних телефонів. 


 
Добавив: admin 10.11.2017

ПЛЕКАЙМО МОВУ

9 листопада традиційно у  школі №9 відбулися заходи, приурочені до святкування Дня української писемності та мови. Учителі–словесники підготували для педагогів закладу подарунки – рецепти щасливого життя та словник учителя. З нагоди свята учні  5-9 класів виготовили палітурки у національному стилі. Учителі  разом із десятикласниками долучилися до написання Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності Молодшим школярам старшокласники розказали про історію виникнення свята, підготували цікаву казку про фею Мову та її слова-квіти, а також поцікавилися в учнів, що для них значить рідна мова. Учні 7 класу відвідали дитячо-підлітковий клуб за місцем проживання «Мушкетер», де взяли участь у мовній вікторині. Знавці української мови   мали змогу поринути  у  світ української мови та культури. Атмосфера  національної  єдності  панувала  цього  дня  у  закладі.

 

 


 
Добавив: admin 07.11.2017
 
Добавив: admin 06.11.2017

Вітаємо!

Вітаємо ученицю 9 класу Шкворець Валерію (керівник Іванець Н.Д., Семироз А.М.) та учня 10 класу Кущика Богдана (керівник Іванець Н.Д.) із зайнятим 6 місцем (Диплом ІІІ ступеня) у міському етапі Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури

Так тримати!


 
« 1 2 ... 37 38 39 40 41 ... 44 45 »
новый торрент трекер, гадания, рецепты первые блюдаhtml шаблоны
м
Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Купить электронныесигареты.
Новыешаблоны скачать для ucoz
Joomla 1.7скачать шаблоны.
Купить электронные сигаретыAtlantis можно купить.
Добро пожаловать на сайт скачать шаблоны и скрипты для ucoz.