Головна » Архів матеріалів
Добавив: admin 21.09.2017

Олімпійський урок

20 вересня у нашій школі пройшов Олімпійський урок. На зустріч з учнями 5 і 6 класу прийшли відомі спортсмени міста: Беркут Наталія Петрівна – учасниця олімпійських ігор в 2004 р. в Афінах, у 2008 р. в Пекіні, учасниця чемпіонатів світу та Європи, переможниця кубків Європи, рекордсменка України на 5000 та 10000 метрів з легкої атлетики; Романчук Сергій Петрович – директор дитячо-юнацької спортивної школи, дворазовий чемпіон Європи, призер чемпіонату світу з веслування; Пирожок Дмитро Олександрович – директор міського центру «Спорт для всіх», заслужений працівник спорту України.


 
Добавив: admin 19.09.2017

Зустріч з львівською поетесою

19 вересня в рамках Міжнародного фестивалю інтеграції слова у сучасному арт-просторі «Литаври» відбулась зустріч учнів третіх класів з львівською поетесою, перекладачем і видавцем Наталією Трохим. Наталія Георгіївна познайомила дітей з власними творами та творами грузинської поетеси, які перекладає. Зустріч пройшла дуже цікаво, учні дізнались багато цікавого про місто Львів, а також про грузинські звичаї, задавали дуже багато питань, і не тільки про творчість, а й про особисте. Наприкінці зустрічі діти вишикувались у чергу за автографами.


 
Добавив: admin 13.09.2017

Бюджет участі

Підтримайте ініціативу школи №9 та проголосуйте за наш великий проект №46 «Міні футбольне поле із штучним покриттям для жителів мікрорайону  «П’ять кутів»» .

                


 
Добавив: admin 11.09.2017

"У гостях у Світлофора Моргайка"

У рамках акції "Увага! Діти на дорозі!" в 1-му класі Чернігівської ЗОШ №9 (кл. керівник  І.О. Стрижак) було проведено урок-гру "У гостях у Світлофора Моргайка". Сержант поліції І.О. Пасека ознайомила з правилами поведінки на вулиці і провела тренінг "Безпечна дорога до школи". Окрім практичних навичок, учні отримали корисні подарунки.

        


 
Добавив: admin 16.05.2017

День Європи в Чернігові

Традиційно, кожної весни, в місті відзначаються Дні Європи. Участь у святкуванні взяли усі загальноосвітні заклади міста та євроклуби Горбівської загальноосвітньої школи Куликівського району та Будинку школяра Чернігівського району. Відповідно до положення, усі школи-учасниці готували плакати «Традиції і цінності Європи», в яких відображали основні сторінки історії, культури та економічного розвитку обраних ними країн.

В номінації «Пісні, танці, вірші країн Європи» наша школа зайняла І місце, а у вікторині «Відкриваємо Євросоюз» - ІІІ місце. Вітаємо! Так тримати! 


 
Добавив: admin 10.05.2017

Всеукраїнська військово-патріотична гра "Сокіл" ("Джура")

Дякуємо Демченко Нікіті, Герасименку Дмитру, Лободі Юрію, Донцю Дмитру, Саченко Дар'ї, Кузнєцовій Дар'ї, Калюжному Нікіті і Ветосі Вадиму за участь та перемогу у міському етапі Всеукраїнської військово-патріотичної  гри "Сокіл" ("Джура"). Вітаємо із зайнятим І місцем у конкурсах "Добре діло" та "У колі друзів". Так тримати!

  


 
Добавив: admin 07.05.2017

Відзначення Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у ЗНЗ № 9

З метою гідного вшанування подвигу Українського народу, його визначної ролі у перемозі в Другій Світовій війні, висловлення поваги всім борцям проти нацизму, увічнення пам’яті про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у роки війни, в Чернігівській загальноосвітній школі №9 були проведені відповідні заходи.

       


 
Добавив: admin 07.05.2017
 
Добавив: admin 25.04.2017

Чорнобиль не має минулого часу

Чорнобильська трагедія…Ось уже 31 рік дзвони Чорнобиля стукають в наші серця. Змушують нас зупинитись і озирнутись в той страшний 1986 –й рік…Ця катастрофа не тільки викликала численні жертви, але й суттєво змінила якість життя населення України. Чорнобильська катастрофа на атомній станції завжди буде займати особливе місце в історії людства.

 


 
Добавив: admin 19.04.2017

Вітаємо!

Вітаємо ученицю 5 класу Іванову Марію (керівник Іванець Н.Д.) із перемогою (Диплом ІІ ступеня) у Всеукраїнському етапі VІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка.

Так тримати!


 
« 1 2 ... 39 40 41 42 43 44 45 »
новый торрент трекер, гадания, рецепты первые блюдаhtml шаблоны
м
Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Купить электронныесигареты.
Новыешаблоны скачать для ucoz
Joomla 1.7скачать шаблоны.
Купить электронные сигаретыAtlantis можно купить.
Добро пожаловать на сайт скачать шаблоны и скрипты для ucoz.