Головна » Шкільні події
Добавив: admin 17.10.2018

Активні канікули для вчителів в ЗЗСО №9

  

Активні канікули для вчителів в ЗЗСО №9

Креативно, цікаво, надихаюче розпочалися канікули в закладі загальної середньої освіти №9.

16 жовтня відбулося засідання творчої майстерні «Ми – класні!», на якому динамічні групи класних керівників створювали авторські моделі організації виховного процесу.

В цей день був проведений моніторинг ІКТ-компетентності педагогічних працівників, які атестуються в 2018-2019 навчальному році.

17 жовтня педагогічний колектив школи зібрався на засіданні педагогічної ради. Адміністрація школи ознайомила вчителів з нормативно-правовим забезпеченням діяльності діяльності закладу на сучасному етапі розвитку освіти. Також були розглянуті питання упровадження нових підходів до створення освітнього простору в НУШ.

Вчимося та працюємо по-новому!


 
Добавив: admin 07.10.2018

Відбувся святковий концерт "Сердце віддаю вчителю!"

5 жовтня в Чернігівському закладі загальної середньої освіти №9ї відбувся святковий концерт "Серце віддаємо вчителю!", на якому учні вітали своїх вчителів з їх професійним святом - Днем вчителя!

На світі існує чимало професій, і всі вони необхідні, адже приносять користь людству. Стати вчителем - це не просто обрати фах, це означає взяти на себе відповідальність за життя і долю людей. Саме завдяки вчителю світ повниться добром і красою, даруючи дітям прагнення знань, відчуття прекрасного і досягнення своєї мети.

На початку жовтня, коли шелестить листопадом осінь і снує в лузі мереживо бабиного літа, а червонії жоржини пламеніють над землею, немов дарують весь свій жар любові, Україна відзначає це прекрасне свято! Недарма у народі кажуть: "Письменник живе у своїх книжках, митець - у своїх творах, а вчитель - у думках і справах учнів". Багато теплих слів, слів любові, поваги, вдячності, захоплення, прозвучали зі сцени від учнів школи, які були і в поезіях, і  в піснях, і в танцях.

Відбулося нагородження вчителів "Поклик душі!". Вчителів привітав зі святом президент Шкільного учнівського парламенту, учень 11-А класу, Павленко Юрій.

Тож, як чудово, що на світі є таке свято і є такі залюблені у свою професію люди - вчителі!

Дивитись далі....


 
Добавив: admin 05.04.2017

Смакота ручної роботи

На весняних канікулах учні 4-го класу ЗНЗ №9 разом зі своїм класним керівником Стрижак Іриною Олександрівною не тільки доторкнулися до історичної спадщини нашого міста біля П'ятницької церкви, а й побували на майстер-класі у «Веселій Карамелі». Юні карамельє осягли науку карамельних шедеврів, створивши власноруч смаколики.

Мабуть, це один із найкращих заходів для допитливих дітлахів.

 

 


 
Добавив: admin 10.03.2017

Вшанування пам’яті великого українського поета Тараса Шевченка у ЗОШ №9

9 і 10 березня у ЗОШ № 9  відбулося вшанування пам’яті великого українського поета Тараса Шевченка, саме того, хто став для України заповітною думою, її безсмертною піснею.

У ці дні до вихованців ЗОШ № 9 завітали гості з ЧНПУ ім. Т. Шевченка з літературно-поетичною годиною «Доле моя! Доле! Де тебе шукати?»


 
Добавив: admin 22.02.2017

День рідної мови у ЗОШ № 9

«Яке то щастя – мати мову,

Якою створено «Кобзар»!

21 лютого, у Міжнародний день рідної мови, учні й вчителі ЗОШ № 9 намагалися продемонструвати, що українська мова є сучасною, красивою та милозвучною, тому створили дуже цікаві молодіжні проекти: мовний марафон «Хто кращий?» та флешмоб «Говори українською».

 


 
Добавив: admin 16.02.2017

Розважально-виховний захід до дня Св. Валентина у ЗНЗ № 9

«Кохання – одне з піднесених , шляхетних і прекрасних почуттів !

Без нього наше життя неможливе!»

    


 
Добавив: admin 03.02.2017

Цікава зустріч 4 класу з поліцією

У четвер, 2 лютого, учні 4 класу ЗОШ № 9 зустрілися з капралом поліції Інною Олександрівною Пасекою.

В ході зустрічі діти повторили «10 правил безпеки»,  розіграли  ситуації, які можуть трапитись з дітьми при зустрічі з незнайомцями


 
« 1 2 ... 15 16 17 18 19 »
новый торрент трекер, гадания, рецепты первые блюдаhtml шаблоны
м
Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Купить электронныесигареты.
Новыешаблоны скачать для ucoz
Joomla 1.7скачать шаблоны.
Купить электронные сигаретыAtlantis можно купить.
Добро пожаловать на сайт скачать шаблоны и скрипты для ucoz.