Головна » Архів матеріалів
Добавив: kotokviktoriya 23.05.2023

Тиждень руху

З 22 травня по 28 травня проходить Тиждень Руху. Наша школа долучається до щорічної глобальної події, яка має на меті залучення до активного способу життя підростаюче покоління, регулярних занять спортом і фізичною яктивністю.


 
Добавив: kotokviktoriya 20.05.2023

МАМА, ТАТО, Я – СПОРТИВНА СІМ’Я

20 травня відбулися XVI традиційні міські змагання «МАМА, ТАТО, Я – СПОРТИВНА СІМ’Я»

Представниками нашої школи стала сім'я учениці 2-А класу Злати Ющенко, батьки - Ірина та В'ячеслав Ющенки, які в запеклій боротьбі здобули 3 місце серед представників 19 шкіл міста-героя Чернігова. Вся наша шкільна родина вітає вас, бажає сил, натхнення, надалі досягати поставлених цілей та нових перемог. Також дякуємо класному керівнику Стрижак Ірині Олександрівні та вчителю фізичної культури Кіяниці Богдану Борисовичу за підтримку та організаційну роботу, Чернігівському міському центру ФЗН "Спорт для всіх" та управлінню у справах сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради за організацію та проведення спортивного заходу.


 
Добавив: kotokviktoriya 18.05.2023

Код нації, оберіг і духовна броня!

Сьогодні у світі відзначають День вишиванки, який щороку припадає на третій четвер травня. Специфічний орнамент, своєрідні кольори і крій мають вишиванки кожного регіону України. Свої візерунки є в Донеччини, Луганщини і в Криму.

Нехай вишита сорочка сьогодні нагадає нам про єдність – регіонів, поколінь, українців в усьому світі.


 
Добавив: kotokviktoriya 16.05.2023

Пришкільний табір "Діти України"

 

Запрошуємо до пришкільного табору "Діти України"

на базі закладу освіти з денним перебуванням

у період з 05 по 23 червня 2023 року

 

 

Режим роботи табору з денним перебуванням 

Повний перелік категорій дітей, батьки яких можуть бути звільнені від плати за харчування в таборі за наявності підтверджуючих документів (згідно з рішенням виконкому Чернігівської міської ради від 04.05.2023 року №253)


 
Добавив: kotokviktoriya 08.05.2023

День пам'яті та примирення, День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

8 та 9 травня ми відзначаємо День пам'яті та примирення, День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Ця перемога дісталася нечувано дорогою ціною – ціною мільйонів життів наших співвітчизників.

Сумуємо за тими, хто загинув на полях битв, у фашистських катівнях і концтаборах. Віддаємо данину пам'яті всім загиблим, які віддали свої життя в ім'я Великої перемоги.

Учні 5-А класу створювали символ пам'яті - червоний мак!

Вічна памʼять усім загиблим у Другій світовій війні! Слава кожному і кожній, хто бився проти нацизму та переміг! Слава всім нашим героям різних часів, яким ми однаково завдячуємо нашим життям!

 


 
Добавив: kotokviktoriya 27.04.2023

Правила безпеки знай – у біду не потрапляй

27 квітня в нашому закладі пройшов День Цивільного захисту. 

Це день, коли кожен із нас повинен для себе згадати правила поведінки в тій чи іншій надзвичайній ситуації, адже життя непередбачуване. Ніхто не знає, що буде завтра чи післязавтра, де ми будемо, і що на це вплине.

На жаль, ми живемо в непростий час війни…, тому вкрай необхідно пам’ятати та знати про те, як діяти в неочікуваних обставинах.

У рамках Дня Цивільного захисту в нашому закладі проведено виховні заходи...

   

   

  


 
Добавив: kotokviktoriya 26.04.2023

Чорнобиль… Рана, яка болітиме вічно

Сьогодні, 26 квітня, в Україні відзначають 37-му річницю аварії на Чорнобильській АЕС, яка стала однією з найстрашніших катастроф за всю історію ядерної енергетики. 

Пам'ятаючи про темні сторінки історії, у нашому закладі було проведено ряд заходів. Педагог-організатор разом з представниками шкільного учнівського парламенту провели виховний захід «Чорнобиль не має минулого!», розповівши про про причини, наслідки та масштаби Чорнобильської трагедії. Класний керівник 2-А класу Стрижак І.О. разом з дітьми слухали казку про Чорнобиль «Антон і таємниця Атома», дивилися історичні відео на цю тему та малювали малюнки. Завідуючою шкільної бібліотеки було створено інформаційний куточок, де учні мали змогу дізнатися більше про причини та наслідки трагедії.

Сьогодні ми висловлює вдячність і шану Героям - мужнім і героїчним ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС і тим, хто нині продовжує берегти Україну та світ від ядерного лиха!

Пам’ятаємо кожного. Дякуємо за Подвиг!


 
Добавив: kotokviktoriya 22.04.2023

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЗЕМЛІ

22 квітня - Всесвітній день Землі. Саме у цей день люди у всіх куточках нашої планети мають нагоду замислитися про збереження оточуючого середовища, багатств природи. А також, про необхідність порозуміння між людьми та об’єднання зусиль заради досягнення миру і добробуту для всіх жителів Землі. Вчителі та учні 9-А класу нашої школи приєдналися до участі у прибиранні регіонального ландшафтного парку «Ялівщина» . Після плідної праці нас пригощали смачними стравами приготованими на польовій кухні!


 
Добавив: kotokviktoriya 21.04.2023

Уроки користі та радості

Урок фізкультури + я досліджую світ = здоров'я, гарні емоції, нові знання, чудовий настрій! 


 
Добавив: kotokviktoriya 21.04.2023

Щоб жити, потрібне сонце, свобода і маленька квітка!

Сьогодні дівчатка 9 класу попіклувалися, щоб територія нашого навчального закладу посміхалась квітами.

Робимо світ кращим!


 
« 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 44 45 »
новый торрент трекер, гадания, рецепты первые блюдаhtml шаблоны
м
Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Купить электронныесигареты.
Новыешаблоны скачать для ucoz
Joomla 1.7скачать шаблоны.
Купить электронные сигаретыAtlantis можно купить.
Добро пожаловать на сайт скачать шаблоны и скрипты для ucoz.