Головна » Архів матеріалів
Добавив: kotokviktoriya 04.04.2023

Про мінну безпеку завжди пам’ятай – невідомі предмети не чіпай

4 квітня в усьому світі відзначають Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки та допомоги з протимінної діяльності. Зараз, в умовах воєнного стану, таке інформування стало ще більш актуальним для всієї України, особливо для територій, які були окуповані або досі перебувають під окупацією російської федерації.

Тому сьогодні у нашому закладі відбулися тематичні уроки, під час яких діти дізналися, як відрізнити вибухонебезпечні предмети, де вони можуть приховуватись, які знаки попереджають​ ​про них​ та як​их ​​правил безпечної поведінки потрібно​ дотримуватись, якщо ​хтось ​побачив міну чи боєприпас.

Також п’ятикласники долучилися до написання радіодиктанту “Спільно до безпеки” від Пса Патрона, справжнього експерта з мінної безпеки.

Обізнаний – значить озброєний!

Будьте обережні! Бережіть себе та близьких!

Переможемо! Слава Україні!

   


 
Добавив: kotokviktoriya 04.04.2023

Про шкідливий вплив сучасних гаджетів

Сьогодні до учнів 1-А класу завітала медична сестра школи з корисною інформацією. Ганна Михайлівна розповіла про шкідливий вплив сучасних гаджетів на здоров'я людини, а особливо дитини. Також познайомила з правилами безпечного користування ними. Діти змогли задати питання, які їх цікавлять.


 
Добавив: kotokviktoriya 04.04.2023

Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки

4 квітня - Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки. Найменші здобувачі освіти 1-Б класу разом з Патроном відчули себе справжніми супергероями. Корисні поради медпрацівниці закладу Ганни Михайлівни Мікловш допомогли подолати безліч труднощів і перешкод на шляху до країни Безпеки. 


 
Добавив: kotokviktoriya 03.04.2023

Тренінг-антибулінг

Сьогодні шкільним психологом був проведений антибулінговий тренінг для здобувачів освіти 5-А класу.

Під час заходу діти розібрались в різновидах й формах булінгу, дослідили наслідки для його жертв, свідків та кривдників, подивились відео «Булінг. Як зупинити шкільну травлю?».

П`ятикласники з цікавістю виконали тренінгову вправу «Серце для друга», написавши позитивні якості свого товариша на сердечку, також виступили в якості радників, допомагаючи вирішити реальні кейс-ситуації булінгу серед учнів.

 


 
Добавив: kotokviktoriya 03.04.2023

Сьогодні стартує прийом заяв до 1 класу в закладах освіти м.Чернігова

Як вступити саме до Чернігівської ЗОШ №9 - дивіться коротку інфографіку 


 
Добавив: kotokviktoriya 03.04.2023

Вернісаж дитячої творчості

3 квітня у закладі відбувся вернісаж дитячої творчості. Різноманітність робіт, приладдя для їх виготовлення, вразили другокласників.

Усі вироби, представлені на виставці, були виготовлені на уроках трудового навчання та технологій під керівництвом Василя Михайловича Виноградова.

 


 
Добавив: kotokviktoriya 31.03.2023

ВЕСНЯНО-КАНІКУЛЯРНИЙ НАСТРІЙ

Навчання в школі на паузі, тож проводимо весняні шкільні канікули цікаво та захопливо!


 
Добавив: kotokviktoriya 31.03.2023

Спілкування з однолітками

З метою розвитку навичок спілкування з однолітками, сприяння формуванню дружніх стосунків між дівчатами і хлопчиками, протидії насиллю (булінгу) в учнівському середовищі соціальним педагогом школи та класним керівником було проведено тренінг "Спілкування з однолітками!" зі здобувачами освіти 5-А класу.

 


 
Добавив: kotokviktoriya 30.03.2023

Педагогічна рада в закладі освіти

30 березня в нашому закладі освіти було проведено засідання педагогічної ради на тему: «Національно-патріотична свідомість здобувачів освіти – шлях до укріплення державності», де були розглянуті такі важливі та актуальні освітні питання: Національно-патріотичне виховання у системі виховної роботи школи; Національно-патріотичне виховання в контексті сучасних викликів; Виховання патріотизму – одне із головних завдань класного керівника; Роль учнівського самоврядування в становленні громадянина-патріота.

Також учителі об’єдналися в творчі групи та створили портрет сучасної людини-патріота.

Педрада пройшла цікаво та плідно, кожен зміг узяти для себе щось важливе та корисне.

Наближаємо нашу перемогу разом!


 
Добавив: kotokviktoriya 29.03.2023

Знати історію-цікаво і корисно

У Всесвітній день історика учні 7-А класу здійснили захоплюючу подорож до язичницького капища. Небагато чернігівців знають, що стародавнє місце поклоніння наших пращурів силам природи реконструйоване на одній із схованих галявинок Міського парку культури і відпочинку.

 


 
« 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 44 45 »
новый торрент трекер, гадания, рецепты первые блюдаhtml шаблоны
м
Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Купить электронныесигареты.
Новыешаблоны скачать для ucoz
Joomla 1.7скачать шаблоны.
Купить электронные сигаретыAtlantis можно купить.
Добро пожаловать на сайт скачать шаблоны и скрипты для ucoz.