Головна » Архів матеріалів
Добавив: kotokviktoriya 28.03.2023

Канікули з користю

Наші наймолодші здобувачі освіти 1-Б класу разом з Оленою Морською намалювали листівки та створили веселих котиків у техніці оригамі. Усі вироби вже завтра відправляться до наших захисників у гарячі точки.


 
Добавив: kotokviktoriya 24.03.2023

10 головних правил безпеки для дітей

Напередодні весняних канікул до 2 класу завітали наші давні друзі - патрульні відділу зв'язків з громадскістю, які вкотре нагадали про основні правила безпеки для дітей, наголосили про безпеку під час військового стану.


 
Добавив: kotokviktoriya 20.03.2023

Про проведення щорічної регіональної інформаційно-просвітницької акції «Жінки, знайте свої права»

До Всеукраїнської акції «Жінки, знайте свої права» долучилися і здобувачі освіти школи №9. Щорічно заходи проходять з метою підвищення рівня обізнаності жінок і дівчат щодо своїх прав, поінформованості про шляхи попередження та протидії дискримінації за ознакою статі, попередження та зупинення всіх форм насильства стосовно жінок і дітей, торгівлі людьми, розвитку жіночого лідерства у всіх сферах та на всіх рівнях.

Ознайомлюючи здобувачів освіти з правовими аспектами захищеності жінки з боку держави та формування особистісної цінності практичним психологом, соціальним педагогом і вчителями закладу, були проведені заняття з елементами тренінгу та дискусій «Жінки, знайте свої права!», перегляд відео «ТОП порушень прав жінок в Україні», учасники акції створювали колажі на запропоновану тему, обговорювали питання перспектив розвитку жіночого лідерства та прав жінок. Разом створювали образ сучасної жінки: жінки-воїна, жінки-берегині роду, жінки-богині, жінки-всесвіту. Наповнюючи змістом свої творчі роботи, учасники заходів прагнули зануритися в кожний образ жінки сьогодення й приміряти його на себе.

Упевнені, що проведена робота сприятиме формуванню гендерочутливого середовища в роботі сучасної української школи та створенні у нашому закладі атмосфери, дружньої до людини.


 
Добавив: kotokviktoriya 21.02.2023

21 лютого - Міжнародний день рідної мови

Рідна мова – це мова народу. Це – скарбниця народної мудрості, криниця живої води, невичерпне джерело добра, нескінченна річка слів, струмочок надії.

З нагоди Міжнародного дня рідної мови в нашому закладі п’ятикласники взяли участь у конкурсі читців, де декламували вірші відомих українських поетів про Україну, про родину, про українську мову. Здобувачі освіти 6, 7, 8 класів підготували проєкт «Наголос дня». Старшокласники дискутували «Чи досить нам, українцям, однієї мови для спілкування у своїй державі». Восьмикласники провели акцію «Переходимо на українську!»

А головне, що об’єднувало всі ці заходи, - це любов до рідної мови, до своєї Батьківщини, бажання досконало володіти мовою, яку зараз боронить уся держава, бо є мова, є народ, є країна!!!

 


 
Добавив: kotokviktoriya 20.02.2023

20 лютого в Україні щорічно відзначають День Героїв Небесної Сотні

Цього дня ми вшановуємо пам’ять тих, завдяки кому було змінено перебіг історії нашої держави під час подій Революції Гідності, тих, хто ціною власного життя захищав ідеали демократії, відстоював права та свободи людини, європейське майбутнє України.

Гідність, свобода, відвага, єдність, честь стали головними цінностями, за які ми продовжуємо боротися й зараз.

Революція Гідності засвідчила: українці не просто обрали шлях до Європи, а й готові за нього боротися, відстоюючи власні права та свободи. У світі Україну почали сприймати, як державу з власною самобутністю, історією та гідністю, і, головне, державу, яка здатна захистити суверенітет.

Вічна шана Героям України!


 
Добавив: kotokviktoriya 16.02.2023

Stand with Ukraine: сьогодні та завжди! З Днем єднання, наша шкільна родино!

Сьогодні всі українці об’єднані єдиним прагненням – ПЕРЕМОГТИ! Щодня ми кожною дією, на усіх фронтах, підтверджуємо – немає більш згуртованої нації.

Пишаємося, що ми українці! Тільки разом ми сильні, бо наша сила – у єдності! Разом і спільними зусиллями – до Перемоги!

Ми – сильні! Ми – разом! Ми – єдині! Ми – переможемо! 

З Днем єднання, наш вільний, незламний, непоборний народе! 

Слава Україні! Героям СЛАВА!

 


 
Добавив: kotokviktoriya 14.02.2023

З любов’ю до України! З любов’ю до ЗСУ!

Символом сьогоднішнього свята є Серце, відкрите і щире, яке випромінює Любов і Світло, Хоробрість і Гідність, Чесність і Мудрість.

Любов – це почуття, що надає віри, сили, надії нашим хлопцям, які боронять рідну землю.

Нехай наша Любов оберігає, захищає Неньку-Україну, а цей день принесе нам багато радості, тепла та світлих променів перемоги!

З Днем Святого Валентина, наша шкільна родино!


 
Добавив: kotokviktoriya 29.01.2023

Перші «кіборги»: 105 років тому вони здійснили справжній подвиг!

29 січня є Днем пам’яті Героїв Крут

Трагічна та водночас легендарна сторінка в історії нашої держави: 520 відважних юнаків зробили свій вибір – виступили проти російської військової агресії, ставши на захист Батьківщини.

Подвиг студентів, котрі пішли на вірну смерть, став символом героїзму української молоді в боротьбі за незалежну Україну.

Слава і вічна пам‘ять Героям Крут!

Шана кожному та кожній, хто нині виборює нашу перемогу, право жити у вільній країні на своїй землі!


 
Добавив: kotokviktoriya 27.01.2023

ГОЛОКОСТ – ШРАМ НА СЕРЦІ ЛЮДСТВА

Щорічно, 27 січня Україна разом зі всією світовою спільнотою вшановує пам'ять жертв Голокосту – однієї з найжорстокіших сторінок історії людства ХХ сторіччя. Трагедія європейського народу в роки Другої світової війни – скорботний урок для всього людства, застереження про небезпеку расизму, ненависті й нетерпимості.

Жертвами Голокосту стали близько шести мільйонів європейських євреїв. На території України розстріляно понад півтора мільйони людей, але й до сьогодні дослідники не мають точних даних щодо справжньої кількості жертв. Величезною братською могилою представників різних народів в нашій країні став Бабин Яр у Києві.

Наша шкільна родина доєдналася до Всесвітнього флешмобу #WeRemember на знак вшанування безневинних жертв та засудження злочинів проти людства.

Вічна пам’ять невинним жертвам Голокосту!

Ми пам’ятаємо!


 
« 1 2 ... 11 12 13 14 15 ... 44 45 »
новый торрент трекер, гадания, рецепты первые блюдаhtml шаблоны
м
Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Купить электронныесигареты.
Новыешаблоны скачать для ucoz
Joomla 1.7скачать шаблоны.
Купить электронные сигаретыAtlantis можно купить.
Добро пожаловать на сайт скачать шаблоны и скрипты для ucoz.