Головна » Архів матеріалів
Добавив: admin 22.11.2021

Вітаємо переможців олімпіад

Вітаємо учня 9-А класу Косенка Тимофія, переможця ІІ (міського) етапу Всеукраїнської олімпіади з інформатики (Диплом ІІ ступеня) Керівник Ткаченко П.А. Так тримати!


 
Добавив: admin 21.11.2021

21 листопада - Усесвітній День Гідності в Україні

Україна – територія Гідності і Свободи!

Здобувачі освіти школи№9 долучилися до хвилі гідності!


 
Добавив: admin 20.11.2021

Вітаємо переможців олімпіад

Вітаємо ученицю 8-А класу Шупило Вероніку, переможницю ІІ (міського) етапу Всеукраїнської олімпіади з історії - (Диплом ІІступеня) керівник Ничипоренко С.М. Так тримати!


 
Добавив: admin 19.11.2021

Міжнародний день толерантності

Толерантність – це мистецтво жити з іншими людьми та з іншими ідеями! 16 листопада – день толерантності, день терпимості та рівності між людьми.

Протягом тижня соціальний педагог, педагог-організатор та бібліотекар провели заходи, присвячені толерантності. В 3-А та 4-Б класах – година спілкування «Як стати толерантним?», в 5-А – заняття «Толерантність врятує світ», в 6-А – заняття «Дружний клас», в 7-А – заняття з елементами тренінгу «Ми всі різні, ми всі рівні». Тиждень пройшов активно, весело, творчо та толерантно під гаслом «Толерантність починається з мене».


 
Добавив: admin 19.11.2021

Молоде покоління – за безпеку дорожнього руху!

Молоде покоління – за безпеку дорожнього руху!

З 15 по 19 листопада з метою пропаганди безпечної поведінки на дорозі, здійснення профілактичної роботи щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму в закладі пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху.

Здобувачі освіти пригадали основні правила дорожнього руху, повторили деякі дорожні знаки та алгоритм переходу через проїжджу частину дороги, дізналися про основні причини ДТП та як уникнути небезпеки в темну пору доби, переглянули відеоролик «Безпека дорожнього руху».

Учні початкових класів отримали чудову можливість ознайомитися з рятувальними службами нашого міста під час зустрічі з інспекторами ювенальної превенції, у ході якої повторили вже відомі правила дорожнього руху для маленьких пішоходів та велосипедистів, навели приклади різних небезпечних ситуацій.

Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент майбутнього безпечного життя.

Будьте обережні на дорогах! Виконуйте ПДР!


 
Добавив: admin 14.11.2021

Вітаємо переможців олімпіад

Вітаємо ученицю 7-А класу Сидоренко Богдану, переможницю ІІ (міського) етапу Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури (Диплом ІІІ ступеня) керівник Семироз А.М. Так тримати!


 
Добавив: admin 09.11.2021

#до_мови_торкнімося_серцем

9 листопада в Україні відзначається День української писемності та мови. Свято запроваджене президентським указом від 1997 року на честь Нестора Літописця.

Пропонуємо вам переглянути відеоролик про історію української мови.Нагадаємо, наприкінці минулого року українська мова посідала 21 місце за поширеністю в інтернеті.

Шануймо, прославляймо та популяризуймо українську мову!

#до_мови_торкнімося_серцем

 


 
Добавив: admin 04.11.2021

Місяць цифрової грамотності

З 1 листопада, в Україні розпочалась масштабна кампанія «Місяць цифрової грамотності», яка триватиме до 30 листопада 2021 року.

Ініціатива реалізується проєктом Міністерства цифрової трансформації України «Дія.Цифрова освіта» – національною платформою з цифрової грамотності.

У рамках цього проєкту школярам та вчителям пропонується  зареєстуватися на платформі «Всеукраїнська школа онлайн» https://lms.e-school.net.ua/ .

Усім бажаючим пропонується ознайомитися з платформою «Дія. Цифрова освіта» та переглянути хоча б один освітній серіал, або ж пройти тест Цифрограм (національний тест на цифрову грамотність) https://osvita.diia.gov.ua/digigram, що дасть можливість будь-якому громадянину перевірити свій рівень цифрових знань та отримати відповідний електронний сертифікат.

Рекомендовані освітні серіали: 

Приєднуйтесь до національного тестування! Користуйтеся сучасними сервісами нового покоління!

#DigitalMonth.


 
Добавив: admin 23.10.2021

ОБЕРЕЖНА ПОВЕДІНКА ПІД ЧАС КАНІКУЛ – ЗАПОРУКА ЖИТТЯ І ЗДОРОВ’Я!

Шановні батьки!

1. Зверніть увагу на небезпеку поширення простудних та вірусних захворювань в осінній період. При виявленні симптомів захворювання обов’язково звертайтеся до сімейного лікаря, забезпечте соціальне дистанціювання.

2.Не забувайте ще раз нагадати дитині Правила дорожнього руху (особливо це стосується користування велосипедом, самокатом).

3.Не дозволяйте доньці чи синові бути на вулиці без нагляду дорослих у вечірній та нічний час. (Після 22.00).

4.Наголошуйте про те, щоб своєю поведінкою діти не створювали криміногенної ситуації (бійки, крадіжки, різка, агресивна поведінка). Зверніть увагу на друзів дитини!

5. Не залишайте дітей без нагляду!

6. Попереджуйте самостійне перебування дітей біля річки і в лісі.

7. Дбайте про безпеку своїх дітей, дотримуючись правил безпечної поведінки в побуті. Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками.

Виділіть декілька хвилин на відверту розмову з дитиною. Пам’ятайте, ці хвилини вимірюватимуться ціною життя.

Увага! Під час канікул відповідальність за життя та здоров’я дітей несуть батьки!

 

Бажаємо всім учасникам освітнього процесу міцного здоров’я, гарного відпочинку, яскравих вражень, незабутніх зустрічей!


 
« 1 2 ... 19 20 21 22 23 ... 44 45 »
новый торрент трекер, гадания, рецепты первые блюдаhtml шаблоны
м
Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Купить электронныесигареты.
Новыешаблоны скачать для ucoz
Joomla 1.7скачать шаблоны.
Купить электронные сигаретыAtlantis можно купить.
Добро пожаловать на сайт скачать шаблоны и скрипты для ucoz.