Головна » Архів матеріалів
Добавив: marina 01.10.2021

З Днем працівників освіти

УСІМ, ХТО ВІДДАЄ СЕРЦЕ ДІТЯМ, щирі вітання з професійним святом – З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ! Міцного здоров'я, поваги учнів і розуміння батьків, успішної діяльності, яскравої результативності, відмінних показників та тільки позитивних емоцій!


 
Добавив: admin 29.09.2021

Бабин Яр... 80 років... Не маємо права забути...

     80 років тому, наприкінці вересня 1941 року, німецькі нацисти майже повністю знищили єврейське населення Києва. Масові розстріли відбувалися в урочищі Бабин Яр. Ця назва стала символом Голокосту, а також інших нацистських злочинів на українській території, адже в Бабиному Яру розстрілювали і ромів, і українців, і радянських військовополонених.
     Ми повинні усвідомлювати, що мир, життя і злагода між людьми – найвищі на землі цінності.
Зберігати пам'ять – наш обов'язок!


 
Добавив: marina 21.09.2021

З любов`ю до рідного міста

Щороку юні чернігівці ЗЗСО №9 долучаються до святкування Дня міста.

21 вересня в закладі було організовано та проведено ряд заходів, присвячених рідному краю: урочисте виконання гімну Чернігова, історичний квест «Невідомими стежками рідного міста», виставка дитячих малюнків «Чернігів – місто моєї мрії», урок-реквієм до Дня визволення Чернігова від нацистських загарбників. Здобувачі освіти з радістю демонстрували свої таланти та любов до рідного міста.

Свято об’єднало всіх, кому любий рідний край, усіх тих, хто пишається минулим нашого міста, і творить його сьогодення.


 
Добавив: marina 21.09.2021

Школа 9 бажає всім миру

З нагоди Міжнародного дня миру, який традиційно відзначають в Україні і в усьому світі 21 вересня, у нашому закладі пройшли тематичні заходи. Здобувачі освіти власноруч виготовляли паперові голуби-символи миру, створювали «формулу миру», взяли участь у флешмобі «Ми за мир!», провели акцію «Я обираю мир!», підготували малюнки «Я за мир в Україні!», у всіх класах проведено години спілкування «Прагнемо миру».

МИ ЗА МИР В УСЬОМУ СВІТІ! У КРАЇНІ! У СІМ`Ї! У ШКОЛІ!


 
Добавив: marina 17.09.2021

Олімпійський тиждень

Традиційний олімпійський тиждень проведений у школі, був завешений спортивним родинним святом "Осінній марафон". Учні 4-Б класу, їх батьки, братики і сестрички весело і з користю для здоров'я провели цей час. Студенти факультету фізичного виховання НУ "ЧК" імені Т.Г.Шевченка, майбутні учителі, розпочали свято з енергійної музичної руханки. Були проведені захоплюючі естафети, в яких кожен мав змогу випробувати свої сили, спритність та витривалість. Усіх об'єднала жага до перемоги. Поважне жюрі очолив Владислав Шатіло, випускник школи, переможець онлайн-змагань Warrior Games США.

   


 
Добавив: marina 23.08.2021

Ти у нас єдина

Дорогі наші співвітчизники!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди 30-ї річниці незалежності України від шкільної родини ЗЗСО №9!

Нехай кожен день буде мирним, осяяним почуттям любові, згуртованості, порозуміння на шляху до кращого майбутнього!

$IMAGE1$ 


 
Добавив: admin 10.08.2021

Кількість вільних місць в закладі освіти

Кількість вільних місць в закладі освіти

Клас Кількість вільних місць
1-А 0
2-А 0
3-А 0
4-А 2
4-Б 3
5-А 0
6-А 0
7-А 3
7-Б 3
8-А 1
8-Б 1
9-А 0
11-А 5

 
Добавив: admin 09.06.2021

Вітаємо випускників 9 класу

     Сьогодні в нашій школі відбулось зворушливе і по-домашньому затишне свято – вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту учням 9-ого класу. Схвильовані дев’ятикласники, щасливі батьки й засмучений класний керівник зібрались разом востаннє...Радість та смуток переповнюють серця…

   Наші неповторні випускники! Нехай обраний вами шлях буде легким, удача залишається незмінною, а все задумане здійсниться. Зичимо вам нових можливостей та віри в себе!

      Щасливої життєвої дороги!


 
Добавив: admin 07.06.2021

Безпечні літні канікули

ПАМ’ЯТКА ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ОСІТИ ТА ЇХ БАТЬКІВ

НА ПЕРІОД ЛІТНІХ КАНІКУЛ

Дорогі наші учні!

Ось і розпочались літні канікули — пора відпочинку, ігор та розваг.  Для того, щоб канікули пройшли весело та з користю, необхідно дотримуватися елементарних правил безпеки!

Шановні батьки!

Дитинство - найважливіший, самобутній і неповторний період у становленні кожної особистості. І саме в цей період Ваші діти потребують найбільшої уваги, спілкування та захисту.

Пам'ятайте, що літні канікули - це можливість набратися нових сил та оздоровитися. Приділяйте, будь ласка, більше уваги своїй дитині, привчайте цінувати та берегти власне життя й життя оточуючих, залучайте до виконання домашніх обов’язків, тримайте під контролем проведення дозвілля сина (доньки) за межами дому, під час перебування на водних об’єктах, нагадуйте про необхідність дотримуватися правил дорожнього руху.

Пам’ятайте! Ваше здоров’я -  у ваших руках!

Гарних та безпечних вам канікул!

 

 

 

 


 
« 1 2 ... 20 21 22 23 24 ... 44 45 »
новый торрент трекер, гадания, рецепты первые блюдаhtml шаблоны
м
Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Купить электронныесигареты.
Новыешаблоны скачать для ucoz
Joomla 1.7скачать шаблоны.
Купить электронные сигаретыAtlantis можно купить.
Добро пожаловать на сайт скачать шаблоны и скрипты для ucoz.